Polemiğe girmekten ne zaman kaçınırsınız?

Konu sahibi son olarak 1069 gün önce görüldü
Polemik enerjimi düşürür, polemiğe girdiğimi hissedersem girdiğim gibi çıkarım; varsın karşımdaki haklı olsun.
Huzur önemli.

Ben cok severim.
Özellikle seciyorum polemige girecekim insanlari.
Apolojinin bir üst ve daha cetin gecen agiz dalaşi.
Ha girmekten ne zaman kacinirim?
Karsimdakinin bilgisinin yetersiz oldugunu gördühüm zaman.
Hos cok bilgili de sayilmam.
Kendimle polemige giriyorum su an.Ve bu cok tehlikeli sizofreniye gitme yolunda.

Ben cok severim.
Özellikle seciyorum polemige girecekim insanlari.
Apolojinin bir üst ve daha cetin gecen agiz dalaşi.
Ha girmekten ne zaman kacinirim?
Karsimdakinin bilgisinin yetersiz oldugunu gördühüm zaman.
Hos cok bilgili de sayilmam.
Kendimle polemige giriyorum su an.Ve bu cok tehlikeli sizofreniye gitme yolunda.

Hissst tamam gecti sureyya hanim, gelin gelin (kolundan tutar)
Evet oturun şöyle.
Bir bardak su istermisiniz? Sakin olun ya..

Hayır ben size lethe`den bizzat getirttim bu suyu.
Hz hızırdan daha eskidir...

Aletheya ya nasil ulasilir bilio musun bu alemde?
In vino veritas.

Modern dünyada Alzaymir ile sinaniyoruz zaten.Öldükten sonra ikram eder misin o suyu?
Hz Hizir a özenmistir yardimsever tanrilar.Gaybdan bilgi veren Sybiller ondan ilham almistir.
Yine de tesekkür ederim..:1085970j9cygvm4c3:

Aynı şeyleri tekrarlamaya başladığımı fark ettiğimde

Aletheya ya nasil ulasilir bilio musun bu alemde?
In vino veritas.

Modern dünyada Alzaymir ile sinaniyoruz zaten.Öldükten sonra ikram eder misin o suyu?
Hz Hizir a özenmistir yardimsever tanrilar.Gaybdan bilgi veren Sybiller ondan ilham almistir.
Yine de tesekkür ederim..:1085970j9cygvm4c3:

Peki sureyya hanim, basit bir yardim espirisini bana pahaliya odettiniz :D tamam hepsinden ikram edicem

Baktım bir halt anlamıyor söylediklerimden ve lafi cımbızla secer gibi laflarimin tümüne değil bir cümleye odaklandigi zaman iplemem. Bırakın kudursunlar.

Yüreğim yok. Uğraşamam.

7a92f5a6408064e5c6079e8a9ada62f6.jpg

İlk husus kişinin edebine bakarım. Eğer küfürlü bir ağız yapısına sahip ise mümkün mertebe uzak dururum. Daha sonra polemik konusunda benim ya da karşıdaki kişinin bilgi düzeyine bakarım. Eğer polemik konusunda bilgi sahibi değilsem yanlış bir durumu veya bilgiyi savunmamak adına uzak durur ve dinlerim. Eğer karşıdaki kişi benim bildiğim ve kendisinin bilgi sahibi olmadığı bir konu konuşuluyor ve bunu diretiyorsa yine uzak dururum ki bilgi sahibi olmadan yorum yapan ve her kelimesini bel altına vurmaya çalışan insanların çoğu ya kendini çok bilmiş zanneden cahillerdir ya da egosundan başka bir düşüncenin doğruluğuna inanmayanlardır. :)

Geri