Polat Alemdar

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Her şeyi beceren ama bir türlü ölmesini beceremeyen absürt bir karakter.

Anneannemin Polemdar'i :D

1001 canlı televizyon dizisi karakteri.
Derin devlet bitmedikçe Polat Alemdar da ölmez =)

Zat-ı muhterem, gezi olayları sonrası yaptığı açıklamalar ile kafama kazındı.
Türkiye'de oyuncu olmanın basit olduğu, sanatçı olmanın zor olduğunun ispatlarından biridir. Buyrunuz, iki kelimeyi bir araya getiremeyen oyuncunun açıklamaları :

"Biz demokratik soylenlerimizi, ozgurluk soylemlerimizi KESKE GORSELDE DE DUNYAYA VERSEKK"

"Elbetteki demokrasi hakkimiz, bu yakinlasmalar, uzlasim, bulunan orta dil, bizim akademisyenlere ihtiyacimiz var ki bize ne oldugunu anlatsinlar. Acil degil ama cabuk cabuk acil degil ama cabuk cabuk (iki kere dedi)"

"Fosforlu kedi gozleri bize yol gosterir"

"Bilim adamlari bize yol gosterirlerse o benim algim bize yol gosterir"

"İnsallah saglam bi yere varicaz o hedefimizi de sosyologlar belirlcek"

"Tahammulde bi yuk tasima durumu var bi yuk tasiyosunuz sizin kendi begenmediginiz seyi kendi cikariniz icin tasimak."

"Dua okuyalim insallah bu ustumuzden gitsin!!"

"Belediyenin yapicagi kamu oyu yoklamasi oy kullanimi olcakmis"

"Sayin valimiz cok guzel diyalog icinde gezideki arkadaslar icin. Orayi orgutlerden disarda tutarsak orasi bizim."

"Yeni dunya insani bu kusagin insani ile paylasmak isterim bu guzelligi"

"Bunlari nerden biliosun diceksiniz, benim kardesim bi sosyolojik arastirma anlaminda ve bu yonetmen senarist camiasinda"

"Olmasin o illegal bayraklari, olsun turk bayraklari ben her gun gelirim" YODA

"Allah hepimize yardimci olsun bu gunleri gecelim unutalim. Afedersiniz unutmayalim yarinlara tasiyalim. Allah hepimize yardim etsin ama en cok bana kendime de torpil yapayim"
(Alıntı)

Acil değil ama çabuk çabuk.. Babam sayesinde perşembe akşamlarının kabusu

Dünyanın en gereksiz dizisinin,en gereksiz karakteri.
Ulan işin kötüsü ben bi ara izliyordum bu diziyi.

bi ara müritleri çıktı ya sözleri dilden dile dolaşan halk kahramanımız elin örümcek adamı supermani var bizimde polatımız:/ yedirtmeyiz

Bu adam sokakta karşıma çıkarsa ben bu adamın üstüne kusarım :s

Polat Alemdar anayasanin ilk üç maddesi gibidir. Ölmez, ölemez, ölmesi teklif dahi edilemez :haha:

ölümsüzlük iksirini tatmış insan:D

Kendisi de çevresi de farkında başka dizi de oynayamayacağının bu yüzdende bi ölemedi mübarek .p

Turk rambosudur efenim. Filistin,irak, Suriye derken Cin'e kadar gidicek bunun baglantisi. Olmeyen olemeyen tek karekterdir turk dizi tarihinde. 2 kasinin arasini catmaktan derin bir vadiye donmus alni ve dizinin ismi o iki kas arasindan esinlenmistir diye tahmin etmekteyim. Final sahnesini soyle hayal ediyordum; Sakarya firat dizisindeki Osman Kanat gelip Polat'in alnindan vurucak. Sahi sakarya firat dizisi bitmisti degil mi :m

Türk ergenlerinin idolüdür.

Siyah uzun pardesü akımını başlatmıştır kendini kahraman zanneden herkesin nezdinde.

Sanırım artık bu efsanenin(!) de sonuna geldik :p

*Kendi sesini bile kullanmadan bu kadar popüler olabilmiş bir oyuncunun canlandırdığı mafya karakteri.

Ölmeden Başka bir karakter oynasada görsek dedigim Necati Şaşmaz'a Selamlar efendim :p

Geri