pokemon go

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
2016 yilinda mobil platformda yayinlanacak oyun. (pardon oyun dedim)

"artirilmis gerceklik" teknolojisi ile bir devrim niteliginde olacak-mis. merakla bekliyoruz.

spoiler: mewtwo tarlabasinda olacakmis.

google'ın ingress oyununu oynayan ya da deneyimlere sistem çok tanıdık gelecektir, onda da şehir içerisindeki tarihi eserlerin yanına gidip hekleyerek savaşıyoduk hem de gezmiş oluyoduk. fragmanında güzel hatta efsane olacak gibi duruyor ama o kadar beklentiye girmemek lazım.

Şimdi herkesin dilinde ..
Sanırım avrupa da piyasaya çıkmış netekim play store da Tr için açık değil ..

Ben oynuyorum şuan. Vaktim yok pek ama yine de şuan 1 tane Caterpie, 1 tane Pidgey, 1 tane de Balbasaur'ım var. :) Üçünü de evin içinde yakaladim. Yemek arıyorlardı herhalde. :D

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

google'ın ingress oyununu oynayan ya da deneyimlere sistem çok tanıdık gelecektir, onda da şehir içerisindeki tarihi eserlerin yanına gidip hekleyerek savaşıyoduk hem de gezmiş oluyoduk. fragmanında güzel hatta efsane olacak gibi duruyor ama o kadar beklentiye girmemek lazım.

dediğim gibi fazla beklentiye girmemek lazımmış. apk olarak indirdim salonun ortasında sikörtıl yakalayınca hevesim kaçtı. karakter dizaynı ise çok sınırlı, şapka takmak zorunda mıyım anasını satim.

Reklam bazen iyi birşey değildir :D o kadar reklam yapıp beklentiyi yüksek tutturuyorlar sonuç fıs :D tek eğlenceli kısmı kardeşime yaptığım seni pokemon olarak görüyor gel buraya espirisi :P

e14b47faaef7008f9ec5765ecdfb5586.jpg

Evin içinde rattata yakaladım acaba bu nasıl bir ironi. Oyun mesaj mı veriyor ? :)

Keske akil fikir toplama oyunuda yapsalar annene pazara yardima git desen mabadini kaldirmaz

Son günlerde popüler ama neden popüler anlamadım ben :D

Erkek arkadaşım deli gibi oynuyor kıskandım ben de başlayacağım :(

gengar yakaladım lan ! yuh

Arkadaşlarımın yaz okulu eğlencesi oldu oyun. Apk olarak indirdiler, kütüphanede pokemon aramalar falan. Ölüyorum gülmekten. Ben Türkiye'ye gelmesini bekliyorum büyük heyecanla. :

Ben indirdim oynuyorum ne yalan söyleyeyim. Gece arkadaşımla beraber pokemon aramışlığım, hatta pokemon ararken sevgili bir çiftle aynı yerde pokemon aramışlığım bile var. Gym salonlarında diğer kullanıcılarla dövüş yapıyorsunuz. Dövüşte kazanırsanız Gym salonu sizin oluyor. Yalnız sanal olarak harita üzerinde konumlanan salonlar veya bedava alışveriş ve hediyeler verilen Pokestop'ların yerleri, çok tuhaf yerlerde olabiliyor. Dün Üsküdar'da bir çıkmaz sokağın en sonunda biriyle savaştım. Pencereden birisi çıkıp "Ne yapıyorsun orada?" dese "Buradan geçiyordum, size ne!" bile diyemem.

Neyse şuan 8. levelde tam 54 tane pokemonum var. En güçlü pokemonlarım Pinsir, Golbat veya Psyduck. Resimleri altta. Zaten bana yakışıklı bir pokemon gelmez.

latest

latest

latest

Geri