Pokemon Go Sohbet Alanı

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Pokemon Go Sohbet Alanı

Bence tek tek konu açsan daha iyi olur
bir çok kişi araştırıp konuyu okur böyle üyeler okur sadece :)

Sırf meraktan indirdim bende 1 tane buldum yetti:p

Öncelikle tecrübelerimi paylaşmadan önce oyundaki güncel durumumu yazayım:

Bu zamana kadar toplam 39 çeşit pokemon ile karşılaştım. Bunların 37'sini yakaladım, 2 sini toplamda 3 kez elimden kaçırdım. Elimden kaçırdıklarım arasında Abra ve erkek bir Nidorina vardı.

063Abra_Dream.png

Abra

250px-030Nidorina.png

Nidorina​

An itibariyle toplamda 68 tane pokemona sahibim. Bunların listesi ve sayısı aşağıdaki gibi:
Bellsprout / 3
Bulbasaur / 1
Caterpie / 3
Clefairy / 2
Cubone / 1
Diglett / 1
Doduo / 2
Eevee / 3
Ekans / 2
Gastly / 1
Golbat / 1
Goldeen / 2
Graveler / 1
Horsea / 1
Jelteon / 1
Kakuna / 2
Krabby /2
Magikarp / 2
Meowth / 2
Nidoran (Erkek) / 1
Nidoran (Dişi) / 2
Oddish / 2
Parasect / 1
Pidgeotto / 2
Pidgey / 1
Pikachu / 2
Pinsir / 1
Poliwag / 2
Psyduck / 2
Rattata / 2
Spearow / 2
Squirtle / 1
Staryu / 2
Tentacool / 2
Venonat / 1
Weedle / 1
Zubat / 1

Bence tek tek konu açsan daha iyi olur
bir çok kişi araştırıp konuyu okur böyle üyeler okur sadece :)

Tek tek konular da açacağım Emre. :) Burada sadece kendi yaşadıklarımı yazacağım. :)

Yakaladıktan sonra evrim geçiren pokemonlarım oldu.

Bunlardan birisi küçücük bir Eevee iken, Jelteon'a dönüşen pokemonumdu. :)

250px-133Eevee.png

Eevee

250px-135Jolteon.png

Jolteon

Weedle, Kakuna'ya dönüştü.

250px-013Weedle.png

Weedle

250px-014Kakuna.png

Kakuna

Pidgey, Pidgeotto'ya dönüştü.

250px-016Pidgey.png

Pidgey

pidgeotto.jpg

Pidgeotto​

Evrim geçirmiş olarak yakaladığım pokemonlar; Golbat, Graveler, Kakuna, Parasect ve Pidgeotto.

250px-042Golbat.png

Golbat

250px-075Graveler.png

Graveler

250px-014Kakuna.png

Kakuna

250px-047Parasect.png

Parasect

pidgeotto.jpg

Pidgeotto​

Evrimde mi geçiriyor bunlar kapışma filan mı yapıyorsunuz elindekini kaybetme olasılığın var mı:p

5 levelde açılan kapışma olayı nasıl zevkli mi

5.levelde açılan GYM salonları, beklenenin altında olsa da zaten şu aşamada deneme sürümünü kullandığımız için geliştirilmesi muhtemel. Ama yine de heyecanlı oluyor. Yalnız ben bu zamana kadar 2 tane GYM salonuna girdim ve ikisinde de bulunan pokemonlar benimkilerden güçlüydü. Sonraki günlerde artık GYM salonlarına girmeden önce içerdeki pokemona bir bakıyorum, gücü yüksekse hiç girmiyorum. :D

en ilginç pokemon bulma anını anlatsana biraz
Yakaladığım en ilginç pokemon Gastly'di. Altta resmi var. :) Gastly Pokemon filminde de devamlı alay eden, vurdum duymaz bir pokemon. Benimle de bayağı dalga geçti diyebilirim. Onun için elimdeki yaklaşık 10 poke topunu harcadım. Çünkü poke topuna girip geri kaçıyordu. Elimde pokemonların sevdiği böğürtlenlerden vardı. 3-4 tane ondan verince ikna oldu. :P (Hikaye gerçektir. :D )

250px-092Gastly.png

Evrimde mi geçiriyor bunlar kapışma filan mı yapıyorsunuz elindekini kaybetme olasılığın var mı:p

Tabii ki. Bir çok pokemonun evrim geçirme süreçleri var. Ya sen kendi elindekini evrimleştiriyorsun ya da hali hazırda evrim geçirmiş bir pokemon buluyorsun. Yalnız kendi geliştirdiğin pokemonarın daha güçlü olduğu söyleniyor. Kapışma kazanarak güçlendiği de kesin. Ama evrim meselesi daha çok şöyle oluyor:

Mesela elinde bir Weedle var ve bunu Kakuna'ya çevirmek istiyorsun. Her pokemonun bir evrimleşme puanı vardır. Weedle'ın evrimleşme sınırı da 12 Candy. (Candy burada para birimi gibi birşey.)

Fazladan topladığın Weedle'ları Profesör'e gönderdiğinde, o da sana Candy yolluyor. Biriktirdiğin Candy'lerle pokemonunu geliştirerek Kakuna'ya çevirebiliyorsun. Her pokemonun evrim sınırı farklıdır. Birisi 12 Candy ister, başkası 500 Candy.

Kapışmalar için salonlara gidiyorsun. Salondaki pokemonları yendiğinde salonun sahibi sen oluyorsun. Salonun sahibi senken, pokemonlarından birini salonda bırakman gerekiyor. Salonda birisi senin pokemonunu yenene kadar, pokemonunu orada kalıyor ve her kazandığı maç için gelişim kaydediyor. Buradaki gelişim senin kendi yapacağın gelişimden çok daha fazladır.

Vay gidi bayağı heyecanliymis ya ben sadece ordan oraya gezip toplayacağız sanıyordum bir ara bakayım yine buna ben:tatlı:

Vay gidi bayağı heyecanliymis ya ben sadece ordan oraya gezip toplayacağız sanıyordum bir ara bakayım yine buna ben:tatlı:

E sadece topladıktan sonra ne anlamı kaldı? :D
Duyumlarıma göre oyun resmileştiğinde, arkadaş ekleme ve arkadaşlar arasında pokemon takası da olacak. O zaman savaşmak için GYM salonlarına gitmeye gerek kalmayacak muhtemelen.

Bayağı güzel bir oyuna benziyor ya biraz araştırıp öğrenip ben de gireyim bu işe :D

E sadece topladıktan sonra ne anlamı kaldı? :D
Duyumlarıma göre oyun resmileştiğinde, arkadaş ekleme ve arkadaşlar arasında pokemon takası da olacak. O zaman savaşmak için GYM salonlarına gitmeye gerek kalmayacak muhtemelen.

Doğru tabi ben meraktan indirdim bir evdekini yakaladım sonra camiye gönderdi beni bende kapattım daha oyunu dedim bu beni dolastircak bayağı kalsın şimdilik:p
Caminin ordaki hala duruyor sanırım bu çevrede oynayan yok:asd:

Doğru tabi ben meraktan indirdim bir evdekini yakaladım sonra camiye gönderdi beni bende kapattım daha oyunu dedim bu beni dolastircak bayağı kalsın şimdilik:p
Caminin ordaki hala duruyor sanırım bu çevrede oynayan yok:asd:

Bence oyun, bilgisayar başında pinekleyenleri artık ayaklandırmak için iyi bir fırsat. Gerçekten fazla kiloların bile önüne geçebilir. O yüzden yürümekten korkma. :D

Bence oyun, bilgisayar başında pinekleyenleri artık ayaklandırmak için iyi bir fırsat. Gerçekten fazla kiloların bile önüne geçebilir. O yüzden yürümekten korkma. :D
Yok be yürümekten korkma değil bu manyak elinde telefonla ne yapıyor diye dusunmesinler diye şey ettim ben:asd:
Zaten fazla oyun sever değilim merakti benimkisi:D

Yok be yürümekten korkma değil bu manyak elinde telefonla ne yapıyor diye dusunmesinler diye şey ettim ben:asd:
Zaten fazla oyun sever değilim merakti benimkisi:D

Şuan Türkiye, dünya üzerinde en çok Pokemon oynanan oyun. 2 gün önce gece 12'de GYM salonuna giderken, yolda pokemon arayan sevgililer gördüm ben. O yüzden çok şey yapma, herkes alışacak zaten. :D

Geri