-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Pokemon Go Sohbet Alanı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence tek tek konu açsan daha iyi olur
bir çok kişi araştırıp konuyu okur böyle üyeler okur sadece![]()
5 levelde açılan kapışma olayı nasıl zevkli mi
Yakaladığım en ilginç pokemon Gastly'di. Altta resmi var.en ilginç pokemon bulma anını anlatsana biraz
Evrimde mi geçiriyor bunlar kapışma filan mı yapıyorsunuz elindekini kaybetme olasılığın var mı:p

şu watsap grubuna bizi alsana![]()
Vay gidi bayağı heyecanliymis ya ben sadece ordan oraya gezip toplayacağız sanıyordum bir ara bakayım yine buna ben:tatlı:
E sadece topladıktan sonra ne anlamı kaldı?
Duyumlarıma göre oyun resmileştiğinde, arkadaş ekleme ve arkadaşlar arasında pokemon takası da olacak. O zaman savaşmak için GYM salonlarına gitmeye gerek kalmayacak muhtemelen.
Doğru tabi ben meraktan indirdim bir evdekini yakaladım sonra camiye gönderdi beni bende kapattım daha oyunu dedim bu beni dolastircak bayağı kalsın şimdilik:p
Caminin ordaki hala duruyor sanırım bu çevrede oynayan yok:asd:
Yok be yürümekten korkma değil bu manyak elinde telefonla ne yapıyor diye dusunmesinler diye şey ettim ben:asd:
Bence oyun, bilgisayar başında pinekleyenleri artık ayaklandırmak için iyi bir fırsat. Gerçekten fazla kiloların bile önüne geçebilir. O yüzden yürümekten korkma.![]()
Yok be yürümekten korkma değil bu manyak elinde telefonla ne yapıyor diye dusunmesinler diye şey ettim ben:asd:
Zaten fazla oyun sever değilim merakti benimkisi![]()