Pokemon Go oyuncuları evimi bastı !

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu ne lan gece gece adamın teki kapımı çaldı içeride pokemon var alabilir miyim diyor. Böyle olacaksa kaldırsınlar. Birde tam yayılmadı !

yakinda pokemon toplama adina ne savaslar çıkar .d
asdfghjk

Cok sacma bisey millet bu kadar mi duzgun dusunemez oldu.

Haha cidden bu kadar kafayı yediler mi ya insan utanır birinin evini çalmaya:D

muhtemelen gerçek olsalardı , ya dilendirirlerdi yada fuhuşa zorlarlardı pokemonları zaten

oynayan 2 arkadaşım var allah akıl fikir versin diyorum.
kurmam da oynamam da

yakinda pokemon toplama adina ne savaslar çıkar .d
asdfghjk

Bu oyun değil la çok farklı birşey.

Ebu Said ciddimisin olay tam nasıl oldu?

Adam geldi işte bizim ev biraz ormanlık alana yakın ondan galiba. İçeri girip birşey yapması lazımmış. Uzaktan alamıyorum diyor.
dün gece internetten bir videosunu izledim. Adamlar gecenin 1 inde 2 sinde beşiktaşa, ecidiyeköye vs gidip toplanmışlar. Millet sabahlayacağız dedi yuh ya.Bunlar çıldırmış. Hele 1 tane cafe var orada birşeyler çıkıyormuş cafeyi çocuklar fullemiş. Cafe dolmuş müşteri çekiyor :D

:)

Cok sacma bisey millet bu kadar mi duzgun dusunemez oldu.

Çıldırdı herkes. Kaptırdı kendini.

Abi Sizin Evde Pikachu Varmış:d

Galiba :D Yoksa bu kadar abartılmaz.

Gerçekten yuh.

Haha cidden bu kadar kafayı yediler mi ya insan utanır birinin evini çalmaya:D

Zaten normal bilinci yok demekki sabahtan beri arıyordu bulunca cesaret etti.

muhtemelen gerçek olsalardı , ya dilendirirlerdi yada fuhuşa zorlarlardı pokemonları zaten

ahahaahhaa

oynayan 2 arkadaşım var allah akıl fikir versin diyorum.
kurmam da oynamam da

Herkes başlamış ciddi kitlesi var.

Gerçekten abartmışlar ya o ne.

şaka yapıosun

dönerci kedi

Keşke :(

Allah akıl fikir versin oynayan arkadaşlara

ya çok fena canım çekti ben de oynamak istiyom ama imkan yok :D

Sizin ev 300 metrekare filan herhalde. Bir şey alınmak isteniyorsa 50 metre yakınında olmak yeterli.

Oyun guzelde bilincli oynayiciya guzel , bizimkilerde bisiyin b*knu cikarmadan duramaz muhakkak ulkemize gelen yeni birseyle ilgili sansasyon bir olay yapmak zorundaymisiz gibi... Oyunu oynuyorum gayette guzel ilk ciktigi gun indirdim evimde hala 99 dan kalma tetris bulunduran biri olarak calismasada sanal bebek falan hala durur , umarim cabuk soner bu furya bisi kesfedilip insanlar tarafindam cilki cikarilinca insanda pek bir his uyandirmiyor sonra oyun oynamayi bilmeyenler icerigin icine sicip icerigi henuz gormemisler tarafindan efendi gibi oynayanlarda salak damgasi yiyo ....ne bilim iste insan solemeden edemior

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

henüz oyunu oynayıp pokemon kasmak çok saçma oyun türkiye için çıkmış değil hem veriler de buluta kaydolmuyor. ayrıca nintendonun kullanıcı verilerini çalıp reklam şirketlerine dağıttığına dair iddialar var.

henüz oyunu oynayıp pokemon kasmak çok saçma oyun henüz türkiye için çıkmış değil. oyunun verileri buluta kaydolmuyor. ayrıca nintendonun kullanıcı verilerini çalıp reklam şirketlerine dağıttığına dair iddialar var.

Hacı millet evinde su hayvanı falan buluyormuş :D Biraz saçma olmuş :d Aslında deniz hayvanlarını denize, kara hayvanlarınıda ormanlara koyacaksın millet denize vve ormana doluşacak ahashadghsdgh

Geri