Podzemlje

Konu sahibi son olarak 2266 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni üye.hakkında pek bilgiye sahip değilim ama bahane sözlük sayesinde canlandı..hep sen mi konu açacaksın :p

Girişimci, çabuk eyleme geçen, nitelikli konular açan, keşfetmeye meraklı görünen, biraz hareketli, dışa dönük, eğlenceli arkadaşımız hoş gelmiş:)

Olm sen kimsin ya bu forumda zaten büssürü akıllı var azcikta deliler gelsin bıktım yeminlen.

a9227ef8dd1968729a4552260f8fa0fe.jpg

yemin ederim bu forumun en uyanık insanı benim. nasıl tanımazsınız ya ahahahaha

Çok tanıdık ama ben tanır mıyım ki? Bir seneden öncesini bilmiyorum, bana niye tanıdık geliyor? Kafamda deli sorular. Seni bulacam olm.

Attığı birkaç mesaj sonrası "acaba bu o mu" sorusunu sormuş ve birkaç forumdaşımla beraber aşağıdaki bakışı attığımızı düşündüğüm eski bir kullanıcı. Bence.
Bkz : Hşgldn knk xd

Bkz :
rJvDzm.jpg

Nick verin No Pasaran reyiz, böyle anlamıyoz.

yüksel olabilir mi mesajları geliyor ahaha şaka maka adam banlıyken yeni hesap açmaktan ban yiyecek. değil değil. :D

Ay çok tanıyor gibiyim ama şeyapamadım.
Onun dışında, enerjisi çok yüksek bence, laf giydirmelerini seviyorum. :kaç:

Biraz dengesiz çıkışları oldu benle ilgili ama henüz niyetinin iyi ya da kötü olduğundan emin olamadığım için tepki vermedim .. İyidir herhalde iyidir ..

Yüksel'i de tanımıyorum seni de, birine de benzetmedim tşk.

Yüksel'i anımsattı, forumda zeki adam ortalamasını yükseltiyor. Kurtar bizi cehaletten podz.

arkadaşlar forumla bi daha oynamayın manitam içerde kaldı. cnm beni stalkladığın bi yer var mı?? böyle ekstrem durumlarda instagramdan falan ulaşabilirsin<3

Ilk konustuğumuz zaman Banette idi sonradan Pitre yapmistim o zamanlar tek tük geliyordun.
Aynen iyi bak hatirlamissin bir seyler :D
Gif idefiksi ve gelismis mizah disinda Örsan ayni Örsan :ash: (genel olarak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri