Podolski mi ? Nani mi ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Podolskimi ? Nanimi

• Kullanılan toplam oy
    5
Podolski kesin anlaşıldı gözüldü bakılıyor Naninin fenerde oynama oranı yüzde kaç bilmiyorum ama sizce hangisi daha iyi bir sezon geçirir ?

Fener'in F'si büyük öncelikle. Daha adamlar oynamadan, bir süre geçmeden ezbere konuşulmaz. Podolski de Galatasaray tarafından resmi bi açıklama yok. Anlaşıldı gözüyle bakılıyor sadece. İlerleyen zamanlarda maçlarını izledikçe yorum yapılır.

podolski hoşuma gitmeyen sempatim olmayan bi adamdı hep.
30 yaşındaymış şuan. ki mevkisi Cf'dir bu adamın kanatla alakası yoktur.
nani diyorum şimdiden.

Podolski sabah 9 da Sabiha Gökçen hava limanına geliyor. Saat 16 da da imza töreni var
Muhtemelen fenerbahçede yarın veya diğer gün imzayı attırır naniye.
İkisini kıyaslamak pek doğru değil çünkü çok farklı özelliklere sahip ikisi de

Aynı zamanda Podolski sol kanat forvet ve forvet arkası oynayabilen bir oyuncu. Arsenal'de forvet ve sol kanat oynadı. Ama Nani bir forvet eksiğini kapatmaz lakin şu var tartışmasız çok iyi bir kanat oyuncusu Nani.
Kıyaslamak için zaman lazım

podolskiye kanatla alakası yok demek icin premiyer ligi tersten izlemek lazım heralde bugune kadar. hangisi daha iyi buna karar verilemez bence şimdilik. kariyerleri de birbirine yakın. izleyip görecez.

podolskinin asıl mevkisi Cf'dir Santrofor da oynamışlığı var defalarca,
sol veya sağ kanatla alakası yoktur.kanat oyuncusu abdül kader keita tarzında adamdır.
arsen vengerin o 4.3.3 taktiğiyle mecburen kanada monte edilmiştir.tıpkı sow'un fenerde çoğu maçı kanatta oynamışlığı olduğu gibidir.

Tabii ki Podolski..Galatasaray'a gelmeden önce bile yıllardır her fifa oynadığımda kadroma aldığım biriydi.

Geri