pm'den facebook veya whatsapp'a geçmek için öneriler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
burası kasıyo falan bunları geçin önce. yıl olmuş 2015 la!

senin bilgisayarın forumda bile kasıyorsa internet kullanma bile :asd:

öncelikle ilk tavsiyem şudur,

- canım yaa pm kutusu dolunca mesajları silmek istemiyorum. :benmi: anı olarak kalmasını isterim. o yüzden bıdıbıdıya geçelim :ask (hem düşünceli erkek ayakları (:asd:)

talep olursa devam ederim :p

naçizane önerimi sundum canım zorlanan kardeşlerim biladerlerim faydalansın maksat kamu hizmeti :p

iste gitsin verirse senindir vermezse hic senin olmamistir

peehhh .s

İlgisini çekecek bir konu açın daha önce feysbuk profilinizde paylaştığınız. Biraz daha merak edeceği şeyler anlatın. Sonrada çoğunu profilimde paylaştım ekliyim seni istersen ordan bak deyin gayet sakin bir şekilde.

Ya amma dalga geçtiler benle diye konuya girin neden diye soracaktır. İşte şöyle bir fotoğraf attımda onun için sana atabilsem keşke de adminler okuyor malum (okumuyorlar tabisi hıhım hlkjlhk) ekliyim seni feysten ordan bak çok güleceksin .s

Taktik almak isteyen bana uğrasın. kghjglkl

peehhh .s

İlgisini çekecek bir konu açın daha önce feysbuk profilinizde paylaştığınız. Biraz daha merak edeceği şeyler anlatın. Sonrada çoğunu profilimde paylaştım ekliyim seni istersen ordan bak deyin gayet sakin bir şekilde.

Ya amma dalga geçtiler benle diye konuya girin neden diye soracaktır. İşte şöyle bir fotoğraf attımda onun için sana atabilsem keşke de adminler okuyor malum (okumuyorlar tabisi hıhım hlkjlhk) ekliyim seni feysten ordan bak çok güleceksin .s

Taktik almak isteyen bana uğrasın. kghjglkl

altına imzamı atabilir miyim :haha:
benim bile aklıma gelmedi bu ki ben buraların en azılı çapkını olmama rağmen.

seni ayakta alkışlıyorum :alkis::alkis::alkis:

boylece ilk msjdaki yontemi curutmus olursunuz kizlar
2uqglmo.jpg

böyle basit kızlar varsa yürüyelim ? koşulur onlarla aslında neyse yahu olağandır

yöntem 2 :asd: (fakat ben bunu kullanmadım işe yarayacağından emin değilim :p)

muhabbet azcık ilerledikten sonra bilerek ve isteyerek forumdan pmler aralıklı olarak atılmaya başlanır. karşı taraftan bir tepki geldiğinde, canım yaa benim sadece sosyal paketim kaldı. istersen facebook'a geçelim denir ve amaca ulaşılır :p

zorlasam kredi kartı bilgilerine kadar alır çıkarım ben bana devretme ljkghlkjg

zorlasam kredi kartı bilgilerine kadar alır çıkarım ben bana devretme ljkghlkjg

saygılar :hi:

yöntem 3 (bunu bir arkadaşım denedi ve başarılı oldu :p)

- canım yaaa benim forumda gıcık olduğum biri var da, o foruma dönmüş foruma pek bakamayabilirim. :benmi: istersen facebooktan konuşalım :oy:

forumdaki zamanının çoğunu forum oyunlarında geçiren kızların numaralarını almak için forum oyunu konusu olarak; üsteki üyeye 053 ile başlayan bi numara ver.

Amacım forum dışında da görüşmek ise direk açık açık sorarım abicim ne katakülle yapacağım ya ^^

forumdaki zamanının çoğunu forum oyunlarında geçiren kızların numaralarını almak için forum oyunu konusu olarak; üsteki üyeye 053 ile başlayan bi numara ver.

nabıyon la vefasız tuvalet fırçası seni, emre bütün ekibi attı siteden de, allahını sevip, defansa niye yardıma gelmedin? hatunlarla evcilik oynuyorsun sitede.

Geri