ÜSözlük Plesk

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
@Plesk resmen bilgi bankası ,bukadar birikimi nerden toplamış çok merak ediyorum :dusun:bazen içimden geçenleri kaleme döküyor sanki beynimi okuyor,kendine özgün has duruşu ve düşüncesi hayranlık uyandırmıyor değil yani :$ Sende bu foruma ayrı bir renk kattın kalıcı olman ve çizginin hiç bozulmaması dileklerimle:cici:

Keşke bu forumda bi kaç kendisini beğenmiş küçük dağları ben yarattım ego patlaması yaşayan densizler (erkek) senin şu mütevazi huyundan bi pay alsaydılar, senin gibi hem bilge hem egosunu terbiye etmiş forumda tek tük üye var onlarda kendini biliyor zaten,herşey gönlünce olsun:)

Yok beni sinirlendiremz öyle insanlar sadece görmezden gelir hiç muhattap bile olmam herkesle dalga geçen küçük düşüren herkese cahil damgası vuran insanlarla benim hiç işim olmadı olmazda zaten:)

• Beğen
Tepkiler: ne
Çok değer verdiğim ,yorumlarını sık sık takip ettiğim, karakterini ,kişiliğini beğendiğim nadir kişilerden. Seni tanıdığıma memnun oldum Serdar :) İnşAllah hep mutlu olursun

:T: :hih: (bu sana yeter)

Önceden bi muhabbetimiz vardı sonra kesti. Erkek olmadığımı anladığı için bence. ://

Yorumlarını beğendiğim,forumda en ağır başlı olanlardan biri. Kendi halinde,mantıklı biri.

Özü sözü bir ve hiç yapmacık değil. Sessiz sakin. Bilgili, kültürlü.
Seviyeli. Sohbetimiz olmadı hiç ama forumda ağır başlılığı ile sevilen biri.
Her şey gönlünce olsun.

Çizgisini çok beğendiğim konulara yorumunuda tartışmalardaki tavrını da 'adam' gibi belli edenlerden daha tanışamadik dışardan gözlemlerimde bu kadar :cici:

Forum içinde konularını en çok okuduğum üye .. Benim gibi siyasete daha doğrusu toplum tepkisine duyarsız kalamayan bir arkadaşım .. Olaylara yapabildiği kadar objektif yaklaşmaya çalışıyor ve bence başarılı da ..

tatava yapmaz, akılcı, doğrucu, esas bir adam. parti başkanı olsam b.belediye veririm.

Benim gibi tüm partilere ''giydirme''konusunda uzman :) Yorumlarıyla,yaklaşımıyla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir arkadaşım.Umarım bu yorumlarına devam eder :)

Eksen abiyle beraber sabrına hayran kaldığım üyelerden biri.Tartışmalardaki üslubu ve mantıklı yorumlarıyla farkını ortaya koyuyor.Toplumsal olaylar karşısındaki duyarlılığı ve objektif olma çabası umarım herkese örnek olur.

Bakış açımız farkli olsada konularini takip ettiğim bir üye

Sağcı mı solcu mu? muhalif mi değil mi bir türlü çözemediğim ve sakin sabırlı kin beslemiyen bir arkadaşımız.

Yorumlarını takip ettiğim sitede saygı duyulabilicek sınırlı insanlardan her yorumu beni aydınlatır :)

Bakmayın siz az bir şey milliyetçi duyguları kabarık olsa da, ön yargılarından uzak, kendi doğrularını kesin doğrular olarak görmeyen tartışmaya her zaman açık, tartışırken karşıdakine saldırmak yerine karşıdakine anlatmak yolunu seçmiş tartışmaktan zevk alabileceğiniz, minik ama harikulade nüktelerin sahibi birisidir kendileri.

Severiz, takip ederiz.

yapılan yorumlara bakınca tanımadığım için eksik hissettim, umarım tekrar gelir daha ayrıntılı yazarım düşüncelerimi : )

Övgü formalitesi dolsun diye Serhat'ın yazdıklarının aynısından yolluyorum sana Serdar.

Ama forum ahalisini uyarayım, bu adam öğrenciyim ayağına saray gibi evde kalıyor manzarası bile var. Gelmeyin bu oyunlara, bu Serdar'ı MOSSAD falan destekliyor lobici hep bunlar.

benim en özelime girdi, bilgisayarıma uzaktan bağlandı, bütün pisliklerimi biliyor, bilgisayar canavarı, efendi komşu

Geri