ÜSözlük Plesk

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Sevdiğim, saydığım bir arkadaş. Yüz yıllardır internet kullanıyorum, internet dünyasında kendime bu denli benzettiğim başka birisi olmadı. Hal ve hareketlerinde, yorumlarında çoğunlukla kendimi görüyorum.

Sevdiğim, saydığım bir arkadaş. Yüz yıllardır internet kullanıyorum, internet dünyasında kendime bu denli benzettiğim başka birisi olmadı. Hal ve hareketlerinde, yorumlarında çoğunlukla kendimi görüyorum.
hocam dediklerin benim tarafımdan da geçerli. bir konuda yorumun benim söylemek istediklerim oluyor genelde, yazmaya gerek olmuyor.

• Kalp Gözler
Tepkiler: glu

hocam dediklerin benim tarafımdan da geçerli. bir konuda yorumun benim söylemek istediklerim oluyor genelde, yazmaya gerek olmuyor.

aklıma need'in multi üyeliğiyle, kendini övdüğü zamanlar geldi.sdkfjsdh

Forumda ızlerken banlanan ilk ve tek üye olarak tarihe geçti bu @Plesk
Azda bu yana yat. seviyorum seni inceden laf sokmaları var ama tatlı sokuşlar onlar. tanımayan ters anlar ama içinde kötülük olmayan biridir.
Bir fenerbahceli olarak yazdım bunu :p

çok değerlidir nazarimda komik bazen sitemkar bazen de duygusaldır.
Geldiğimden bu yana onun karakterinde birşey her zaman hoşuma gitmiştir farklı bir insan ve iyi ki var burda. <3

Babasının vefat ettiğini öğrendim. Böyle durumlarda teselli vermek, ne diyeceğini bilmek zordur. Kelimeler,sözler yetersiz kalır. Mekanı cennet olsun Amcamızın.

şahsen tanışmıyoruz ama ortak değerlerimiz (galatasaray) uğruna aramızda güçlü bir bağ var. en azından benim hissiyatım böyle.
galatasarayla ilgili tüm yorumlarının altına imzamı atarım. tutkusunu beğeniyorum.

Plesk in sözlüğüne kimse pek bişey yazmamış üzücü:(

KANLIM.... DD

ortaya bir bomba atıyor pimini ister çek ister çekme. Geldiğimde nasılsa şuan nazarımda da öyle. Ne eksik ne fazla, saygılarımla son verirken klavyem tükendi. Her şey gönlünce olsunn

Bir mention dizisinin, bir muhabbetin içinde Plesk varsa, bilin ki hem keyifli hem de ince, akıl yüklü espriler o içerikte bulunabilir.

Selam Plesk, yıllar sonra buraya yazmakta varmış. Tabii bunun bir sebebi var, o da herhangi bir olayda sergilemiş olduğun tavır, fikir yürütme ve hakkaniyetli davranmaya özen göstermiş olman.. bu olgular benim için kıymetli, çünkü daha önce birkaç kere iletişim kurduk, o da dostlar alışverişte görsün misali.
Ortak pek çok arkadaşımızın olduğu için, bir şekilde tanışma şansımız oldu, açıkçası ben menmun kaldım.
Forumda seninle ilgili tek sevdiğim şey film ve dizi zevkindi açıkçası, biraz da teknoloji ürünlerine olan ilgin falan fıstık.
Nihayetinde konuşunca mantıklı birisi olduğunu gördüm, olaylara bakış açın, tek taraflı yorum yapmıyor oluşun ve kesinlikle net olmadan yargıya varmıyor olman takdir edilecek cinsten.
Tüm bu süreç sonunda sana teşekkür ediyorum. Çevrende seni seven kişiler var, sende farkındasın ve o kişilerin kıymetini bil. İyi kal, belki yine gelirim buralara.

Hakkında çok az şey bilip çok olumlu bulduğum nadir kişilerden biri plesk:d dostça bir hissiyat verir her zaman, tespitleri yerindedir, film zevki güzeldir, bu anlamda referans alırım. ailecek severiz:d

Geri