ÜSözlük Plesk

Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü
Ben görmedim. Bana hep kaos yüzünü gösterdi..

Her ne kadar yıldızımız barismasa da, ben kendisini seviyorum; ne kadar merhametli biri olduğunu bir çoğunuzdan iyi biliyorum.
Hayat güzellik getirsin.

Sıkı gündem takipçisi bende baya şeyi ondan görüyorum sjdk zeki ama şanssız

bazi yorumlarina kahkaha atiyorum. bazi yorumlarina da zit oluyorum. futbol, haber ve film=plesk. fanatik. ilgi alanina giren her konunun her detayindan haberdar. ciddi, duz. duz derken, tipik erkek. duz yol, bildigi yoldan gider. yeni yeni seylere meraki yok gibime geliyo. facebook dayisi tabiri var ya? onun genc versiyonu. bunun disinda kendisini neutral buluyorum ve iyi birisi oldugunu dusunuyorum

biraz da şuraya yatam, biraz da bu tarafa çalışam.
mevzu alalım mı?
cekirdeğimizle geldik başkanım

Eskiden Rogger isminde bir is partnerim vardi, her turlu makara yapar, en ciddi meetinglerde beni utandiracak bir saka yapardi, biraz ona benzetiyorum sanki mesai arkadasimmis gibi.

Forum içerisinde görmekten keyif aldığım üyelerden olur kendisi. Eglenceli, güzel postları var, çoğu zaman es geçemiyorum. Tüm güzellikler seninle olsun^^

plesk o meşhur banından sonra bir daha mı banlanmış? kaçırmışız tüh... geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah...
kendisinin forumdaki en katıksız, en doğal, en kendi gibi davranabilen erkek üyelerden olduğunu düşünüyorum.
esprisini de yapıyor, eğlenmesini de biliyor ama hem kendi sınırlarını koruyor hem de karşısındakinin sınırlarına saygı duyuyor, kimseyi rahatsız etmeden forumda vaktini geçirebiliyor, bu önemli bi şey. kendisini tebrik ederiz. bi de kendine 3 su bardağı dolusu pirinçten pilav yaptığı bir tabak hatırlıyorum, umarım bu zamlardan sonra azaltmıştır...

Dünyanın en ponçik en tatlı insanı...
Öz kardeşim kadar çok sevdiklerimden...
Genelde şakalaşmayı çok sever, sevdikleriyle didişmeye bayılır ... Araştırmayı okumayı çok sever. Onunla muhabbet ederken hiç sıkılmazsınız aksine keyif alırsınız.Forumun baby feysi ...Gurbet sevdası öldürecek beni amaaaa neyse sevdiğimiz için katlanıyoruz... Kalbinde zerre kötülük yok ne söyleyecekse direk söyler... Kaos sever biraz ama olsun her güzelin bir kusuru vardır misali:=)
Plesk sen forumun neşesisin...
Plesk sen bu forumun en tatlı insanısın...
Tiner döküp yakasım var şuan forumu:D
Banlanma konularında genelde güme giden canım ponçiğim:=)
funnybaby_yxpkvfu8.gif

Bir ban bir uyeye ancak bu kadar yakışabilirdi jxbdks güme gitmiş olman üzücü..

Plesk üzümlü kekimmm sayılı gün gelip geçerrrr..biz burdayız bekliyoruz seni xd

kaç gün kaldı? (çok var daha, dilekçemizi verdik indirim talep ediyoruz)

Geri