ÜSözlük Plesk

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Demek kendini abur cubura verdi.. Kıyamam :d

Forumsal zamanından bu yana üye. Forum el değiştirince daha aktif oldu ya da kendini daha çok açtı anlatmaya başladı.

Futbol ve Gs tutkusu dışında biraz biraz kendini anlatan paylaşımlarıyla eğlenceli yüzünü de gösterdi.

Evet dalgasını geçiyor. Evet kafa buluyor ama batırmadan ve insanlara saygısını kaybetmeden.

Ben vicdan sahibi olduğuna inanıyorum. Duyarlı, eğlenceli yerine göre egosuz.. Forumun keyfini çıkartanlardan.

Pozitif olduğunu düşünüyorum çünkü onca yıldır bir konuda bile ters düşmedim. Uzaktan mesafesini koruyan ama kaos olunca çekirdek kesesiyle konuya dalan izlenim yaratsa da kaostan beslenmiyor. Şakasında muhabbetinde eğlencesinde yoksa derdi ortamı germek değil bence.

en parlak dönemini yaşarken banlanmış olması çok trajik... ama komik olanından.

Onun parlamasına gerek yok ki ihtiyacı da yok.
Ama elma görselinde Gökçe yazıyordu kagıtta onu düşünüyorum kim bu Gökçe acabası Sjsjsj

Erol taş gibisin yoSun :(

Ya ben mesela foruma giriyorum hep onu izliyorum ne yazmış diye Fatih Terim ve Polat görseli atınca kahkaha atıyorum. :d

Salçalı yemek tutkusu ve Galatasaray bi yana :)) kendisi çok eğlenceli, art niyetsiz ve düşüncelidir.
Az kaldı dönmesine

images (27).jpeg

banı açılınca foruma atacağı ilk mesajı şu görselle olmalı kesinlikle:

b7ff713f428201d9c92c6443a8b43c85.jpg

Forumda en çok güldüğüm üyelerden ve gerçektende çok efendi düzgün birisi kesinlikle hemen geri gelmeli :))

Yarın sabah mesain başlıyor hadi hayırlı olsun..
W de tatile çıkmıştı bir kaç gün ben sizin yerinize de çalışıyor gibi yaptım..
Neyse yarın kaldığımız yerden devam..

Geri