ÜSözlük Plesk

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
kötü bişii yazsam beğeni şeyttirir mi :)))

Onu görünce aklima ilk gelen "siyaset".

ilk olarak ben derdim var konusa konu açtim da bana dalga eçtin düşünmüştüm ama öyle değilimiş :) çok değişk ama iyi birimiş.

Forum hayatina atildigimdan beri hep gozume carpan ama hic tanisma seysimizin olmadigi insan. Ne soyledigini bilen, saglam karaktere sahip biri gibi izlenimlerim var diyelim .p

Forumda ki duruşundan sonra yaşını öğrenince şok geçirdiğim üye :D

Onu foruma getiren baslica konular ; "fenerbahce" ve "Olayli siyasi bir gundem konusu". Yillardir gorurum hep ayni cizgide efendiligini korur.

Yaşına hayret ettiğim kişi ve edebine ..
Neden mi ?
Çok oldu siyasi bir tartışma vardı ve kendisinin ilk defa birine küfrettiğini okumuştum ve anında pm attım lütfen sil banlanmanı istemem diye .
Dönüşünde bile öyle bir mahcubiyet vardı ki 'boş bulundum normal de etmem ' diye ..
O an bir kez daha farkettim adap bilirliğini .
Ama çakal yöneticiler silse de banlamıştı :P
Hatırlamayabilirsin bile ..Ama benim kötü bir hafızam vardır ( çokca iyi ) .İnsanlara dair detayları kolay unutmam ve gözden kaçırmam.
Yolun ve bahtın açık olsun ..

Az derin kuyu değildir öyle efendi gözükmesine bakmayın.
Yıllardır gelir sadece şu maç böyle o maç şöyle yazıp gider.
İnsan bi nasılsınız arkadaşlar vs. yazar arada.

Bosu bosuna ah bosu bosuna.

Fındıkçı.
Kendi kendini ne güzel banlatmıştı :)
Pek yorum yapmıyor, bakınıyor öyle.
Fındık varsa göndersene, para verecem diye ısrar etmem bu defa .dd

Nerdesin bilmiyorum. İyi Galatasaraylısın, bu sezon şampiyon olursak sana forma alacağım yeni sezon, ister giy ister bağışla.

Her zaman okurum Galatasaray ile yazdıklarını.

Plesk bey, zeki yerinde konuşan, hassas karakterli ve ağır başlı. Banı açılsa keşke @X bey inisiyatifinizi kullansanız keşke. Ya o banlanacak en son kişi ya.
Polat alemdarlı görselleri özledim dogrusu :dd

Ay ben kıskandım kızların çogu yürümüş adama ya :X
@angie hanımcım iyi mi o..
Sjsjsj

Geri