ÜSözlük Plesk

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
aynı yahut karşıt görüşte olsun olmasın fark etmez tartışmasını seviyesini bilen biridir. En önemli özelliği bu gözümde. Sonrasında saygılı sevilen biridir.

Sakin , beyfendi birisi :) Tanışmaları pek sevmez ama tanıştık :p

Benim isyanımı duyup üye sözlüğümü açan üyecan. Malum kendi konumda yorum yapı teşekkür edemiyorum burdan yazayım. Teşekkür ederim. Seninde dediğin gibi çok muhabbetimiz olmadı. Ama dışardan gördüğüm kadarıyla sakin , paylaşımcı , siyasi konularda yorum yapmayı seven birisin.

Siyasi konulara yorun yapmayı seviyor :p
Benim konularımada beni deli etmek için yazıyor.
İnat değilmi açıcam :p uyuzsun .

Çok iki yüzlüsün ya.

Neyi savunduğunu bilmiyorsun. Her görüşe yanışıyorsun. !!

Yeri geliyor akp yi yeri geliyor mhp yi yeri geliyor bdp yi savunuyorsun !1!1

Ne yaptığını bilmiyorsun

Partizan olmalısın, faşizan olmalısın. Bir görüşe körü körüne bağlanıp, doğrusu yanlışı görmeksizin biat etmelisin. Liderinin dediğinin dışına çıkmamalısın. Onu asla eleştirmemelisin. Objektif olmak senin neyine allaaseen.

• Hımm
Tepkiler: ne
doğruculuk, objektiflik güzel bir olay. herkes yeterince bu kavramlardan etkilenmelidir. bir ucundan diğer ucuna baktığımızda siyasi görüşlerin her birinde aslında uygun savlar bulunabilir. bu görüşlerin ne bir tanesi salt doğruyu gösterir, ne de diğer hepsi yanlışı. ayrımın yaşandığı nokta hayat görüşüyle şekilleniyor. ülkemizde siyaset belirgin şekilde merkezden şekillendiği için, güncel olaylara bakış açımızda objektivizm uygulanabilirliği olan bir olgu ancak resmin tamamı incelendiğinde tarafsızlık gerçekleşmesi zor bir durumdur. ancak bu demek değildir ki tarafsız olmayınca doğrucu olamazsın. plesk arkadaşımızı ben severim, iyi birisi. söyleyeceklerim bu kadar, ben de bir şey anlamadım dediklerimden.

Kendileri beni pek sevmez; ama...
Aması var işte. :p
Şaka bir yana üslubu takdir edilesi. Objektif bakabiliyor olaylara. Bunu herkes beceremez. Bi de kim der 20 yaşında diye, ilginç. Çok olgun birisi. Haber konusu açmayı çok seviyor. Sohbetimiz olmasa da iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

Tanımıyorum fakat ama aşırı saygı duyduğum birisi :)
Yorumlarından bilgi fışkırıyor sanki.
Mantıklı cümleler kuruyor.
Saygı duyuyorum bir kez daha diyeyim :)
Engin bilgilerinizden yararlanmak isterim :D

Adam gibi adam dedikleri turde biri. Ağırbaşlı, saygılı çokça. Hep böyle kal^^

Çoğu zaman beni sevmediği izlenimine kapılsam da sempati ile izlediğim biri.

kendisini başka forumdan tanırım delikanlı bir arkdasım

Forumdaki En Mantıklı Siyasi Yorum Yapanlardan Birisi Bence..

Burda olmasi gereken birisi, forumsal bir film olsa afiste mutlaka olurdu.

Serdar ile hiçbir konuda anlaşamayız, her konuda sohbet edebiliriz. Bence en güzel tanım bu oldu.

Saygıyı, sevgiyi, değeri, kıymeti -bence, benim tarafımdan- hak eden sınırlı kişilerden şu forumda.

Siyasi tartışmalarda aradığım 3 üyeden 1 i. Düşüncelerini beğeniyorum.

tartışma yapacağın insanın bile kalitelisidir zevklidir benim için onunla tatışmak fikir danışmak ve fikirlerini dosdoğru anlatabilenlerdendir de bazen ters düşsek bile saygım çoktur ;)

Düzenli olarak depişiyoruz kendileri ile.
Cahil değil birde.

Bilgi dahilinde tartışan bir üye. Tartışma adabına sahip. Laf kalabalığı yapmıyor ve düşüncelerine katıldığım çok fazla nokta var.

Siyaset adabının hakkını veriyor. Sadece sözde değil, özde de duyarlı.

Geri