Plesk PanelÜrün, sürüm:Plesk Panel 9.5Yayın tarihi:15 Nisan 2010Bu ürün hakkında:Plesk Panel 9.5 servis sağlayıcıları ve son kullanıcılar için uzun zamandır beklenen temel özellikleri sunar. APS Katalog ile tamamen entegre, şimdi doğrudan Plesk Panel arayüzü uygulamalar yüzlerce sunabilir. Plesk Panel kullanıcı hiyerarşiye Bayiler Seviye ek hosting hizmetleri sunan işletmeler için çok daha fazla esneklik sağlar. Entegre faturalandırma bileşeni çok yönlülük ekler ve Plesk Panel tam bir hizmete ev sahipliği çözüm yapar. Linux / Unix sürümünde kullanılabilir Postfix posta sunucusu desteği Qmail için son derece popüler bir alternatif kullanma yeteneği ile müşterilerine sunmaktadır. Net ve güzel bir Vista görsel tema Sunan Plesk Panel 9.5 de yeni bir kullanıcı arayüzü, kullanıcıların gezinmek ve hızlı bir şekilde tüm önemli özellikleri, veri ve istatistikler erişim tamamen yardımcı olmak amacıyla tekrar elden geçirilmiştir sahiptir.Daha fazla bilgi için www.parallels.com / plesk
Kalkınma Lisans:İndir (Linux / Unix için) | Download (Windows için)
(Bitiş tarihi: 24 Aralık 2011)Neler Yeni?GörünümDağıtım Paketler:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) DownloadÖnceki sürümler →Plesk genişletinÜrün, sürüm:Plesk 2.3.2 genişletinYayın tarihi:18 Ekim 2008Bu ürün hakkında:Plesk 2.3.2 genişletinKalkınma Lisans:Download (Bitiş tarihi: 24 Aralık 2011)Sürüm Notları:GörünümDağıtım Paketler:IndirinSDK:IndirinYerelleştirme Kiti:IndirinÖnceki sürümler →Parallels SitebuilderÜrün, sürüm:Plesk SiteBuilder 4.5Yayın tarihi:10 Eylül 2008Bu ürün hakkında:Linux / Unix ve Windows için Plesk SiteBuilder 4.5Kalkınma Lisans:İndir (Linux / Unix için) | Download (Windows için)
(Bitiş tarihi: 24 Aralık 2011)Neler Yeni:GörünümDağıtım Paketler:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) DownloadSDK:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) DownloadYerelleştirme Kiti:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) Download
Kalkınma Lisans:İndir (Linux / Unix için) | Download (Windows için)
(Bitiş tarihi: 24 Aralık 2011)Neler Yeni?GörünümDağıtım Paketler:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) DownloadÖnceki sürümler →Plesk genişletinÜrün, sürüm:Plesk 2.3.2 genişletinYayın tarihi:18 Ekim 2008Bu ürün hakkında:Plesk 2.3.2 genişletinKalkınma Lisans:Download (Bitiş tarihi: 24 Aralık 2011)Sürüm Notları:GörünümDağıtım Paketler:IndirinSDK:IndirinYerelleştirme Kiti:IndirinÖnceki sürümler →Parallels SitebuilderÜrün, sürüm:Plesk SiteBuilder 4.5Yayın tarihi:10 Eylül 2008Bu ürün hakkında:Linux / Unix ve Windows için Plesk SiteBuilder 4.5Kalkınma Lisans:İndir (Linux / Unix için) | Download (Windows için)
(Bitiş tarihi: 24 Aralık 2011)Neler Yeni:GörünümDağıtım Paketler:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) DownloadSDK:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) DownloadYerelleştirme Kiti:Indirin (Linux / Unix için) | (Windows için) Download