Plaza Dili

• Kullanıcı Raven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2369 gün önce görüldü
Geçenlerde gittiğim şirket görüşmesindeki personel müdürünün sorunlarla nasıl başa çıktığını insanları nasıl idare ettiği ile ilgili bir konuşma yaparken kullandığı kelimelerle ne diyor lan bu dememe sebep olan terimdir.
Karım ile tartıştıktan sonra kendisiyle basic konuşuyoruz. lkjhk
Evrak işi bu mesleğin en sıkıcı yanıdır sürekli raporda yazanları check etmek zorundasınız.
Start verdik.
En önemli ayrıntı relationship.
:D

Bu benim ingilizce toplantıyı idare etme şeklime benziyor.

"Check etmek" günde bilmem kaç kez duyuyorum ama Plaza değil sirket insaniyim.

Ha bizde tüm işler ölümcül acil.

buram buram parfüm kokusu yerine ego kokusu geliyor burnuma neden acaba.

Patronu bilmediği için yanında toto korkusundan konuşamadığı dildir. Nefret ediyorum ceolara tapan insanlardan.

Ay cok havali ya kiskandim bir devlet memuru olarak.asdfgghjk Bizlerin toplantisinda gecen en havali kelimeler şök ve bep sanırım. Oysa bir sürü kuram ve kuramcı var ama hicbirinden bahsedilmez. En cok duyduğumuz cumle ise "okul, okul degil sanki ahır.lutfen nobetlerimizi duzgun tutalim arkadaslar." Olur. :D

Buradakilerin de hic biri mudur ya da CEO degil anlasildi jkljjkhj

Bizim dükkanda duyabileceğin en havalı cümle

"Oğlum numaranı verdim watsop mu wıtsop mu ne ordan resim atacaklar onu bilgisayara yükle"

bizim şirketin kendine özgü dili var mesela. bakışlarımızla anlaşırız, gözlerimiz konuşur yani askfhlks

Mathis benim soylemek istediklerimi anlatmis zaten beden dili cok etkili .) 5 dilin konusuldugu bir sirkette hala anlatamiyorsan derdini beden diline gecis yapiyoruz .)

Canim Polonca, Almanca, Turkce, Hollandaca, Ingilizce'den olusuyor simdilk .p Ispanyollari saymiyorum azinlik onlar :D

Bizdeki keywords sunlar; invoice, part number, cancelation, DRS, KPI, EDI, ECD vs vs vs .)

Geri