Playstation tavsiyesi ?

Konu sahibi son olarak 2572 gün önce görüldü
Yaw tamam etmiyor regular bir kullanıcı konsolu onda hem fikiriz ama piyasayı görmesi açısından yazdım

ps store dan özel indirim ve bedava erişim için Plus olunuyor , onun dışında normal bir üyeliklede psn den oyun indirebilir konsola hacı.

ama internetten bişey yapmak için kredi kartıyla aylık ya da yıllık üyelik satın alman gerekiyor

arabanın mazotuydu oturdun birşeyler yedin içtin dilenciye para verdin ettimi 10 bin

ama internetten bişey yapmak için kredi kartıyla aylık ya da yıllık üyelik satın alman gerekiyor

hayır dostum 2008 den beri plastation 3 kullanıyorum (: kredi kartını yanlızca oyun indiricen zaman kullanıosun , onun dışında üyelik ücretsiz , yanlızca psplus üyeliği ücretli

Aldınız mı bilmiyorum ama çok fazla tartışmaya gerek olmayan bir konu.

Eğer hediye alacağınız kişi, güncel oyunları takip etmeyen, ps hastası olmayan, 150-200 tl oyuna verecek parası olmayan ve canı sıkıldığı zaman sadece vakit geçirmek için oynayan biriyse ps3 yeterli olacaktır. 500 gb slim model alıp, içine de 500 gb'lık popüler oyunlar attırmanız yeterli olacaktır kanımca.

Güncel oyunları seven ve gerçekten hastası olan biriyse, 1tb ps4 klasik almanız yeterli olacaktır. Yanlış bilmiyorsam oyun paketli olanları var. 1500 lira civarı bir şey.

ama LAST OF US , UNCHARTED serilerini kesin oynat o arkadaşa :D

hayır dostum 2008 den beri plastation 3 kullanıyorum (: kredi kartını yanlızca oyun indiricen zaman kullanıosun , onun dışında üyelik ücretsiz , yanlızca psplus üyeliği ücretli

kanka evet ps3 için dediğin doğru ama PS4'te internetten oyun oynamak için kredi kartınla ya da Sony Center'dan kod satın alarak işlemi gerçekleştirebiliyorsun. :)

Arkadaşımda PS4 var öyle yapıyor, beraber online oyun oynamak için para harcamamız gerekiyor.

kanka evet ps3 için dediğin doğru ama PS4'te internetten oyun oynamak için kredi kartınla ya da Sony Center'dan kod satın alarak işlemi gerçekleştirebiliyorsun. :)

Arkadaşımda PS4 var öyle yapıyor, beraber online oyun oynamak için para harcamamız gerekiyor.

yuh lan :/ onlardamı xbox gibi yapmış online nı , gerçi ps4 almadım xbox one almıştım
henüz kullanmadım ama bi almadım o konsol kaldı

yuh lan :/ onlardamı xbox gibi yapmış online nı , gerçi ps4 almadım xbox one almıştım
henüz kullanmadım ama bi almadım o konsol kaldı

ya işte kredi kartı veya Sony nin bazı mağazalarından yıllık kart alıyorsun
milletle oynamak için bu gerekiyor, ayrıca her ay belirli oyunları bazen iyi bazen kötü hedaye veriyor sana :asd:
maalesef ps4 te öyle

Okuduğum kadarı ile alacağın kişi 11 yaşında.
O yaş grubu için tavsiyem süper slim kasa ps3.
Kırdırıp 15 oyun yükletirsen daha mutlu olacaktır.
Oyun tavsiyesi de verebilirim istersen ;).

PlayStation'un en güncel versiyonu olan 4 numaralı ürününü almak daha mantıklı ama bir sonraki ürününün çıkmasına çok bir şey kalmadı. Biraz daha bekleyebilirsiniz. Bir de dahili hafızasının yüksek olmasına özen gösterin derim. Çünkü artık CD ile oynama devri bitiyor. Artık oyunlar PlayStation Store'dan alınıyor. Bu durumda PlayStation'un hafızasının da yüksek olması gerekir.

Geri