Playstation 5

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
İlk çıkan modelini almama rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadığım über konsol; ne ısınıyor, ne de gürültülü çalışıyor. Türkiye fiyatına alınır mı tartışılır ama yurt dışı fiyatına kaçmaz diye düşünüyorum.

Yurtdışında yaşayanlar için uygun alınabilecek oyun cihazı.

Türkiyede pahalı, ayrıca oyunlar en az 700 TL’den başlıyor.

Sözde 4K özelliği var ama oyun yapımcıları halen PS4’e özel oyunlar yapıyor. Tanıtımı yapıldığında sadece SSD depolamanın iyi olduğundan bahsettiler. Bu arada 4K sadece 30 Fps olarak veriliyor.
PS5’in popüler olması için en az 2 sene daha var.

Onun yerine daha iyi kalitede fps oyunları için PC toplanması daha iyi. PS5, God of War, Spider Man oyunları gibi hikaye oyunları için uygun.

• Beğen
Tepkiler: 0

ABD'de 3 gün garson olarak çalıştığı söyleyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bir genç, kazandığı parayla Playstation 5 aldığını iddia ettiği videoyla gündem oldu. Oyun konsolunun fiyatı Türkiye'de 20 bin liraya yakın bir fiyattan satılırken, asgari ücretli bir kişi yaklaşık 4 ayda satın alabiliyor.​

Son Dakika

Screenshot_2022-11-22-19-23-37-959_trendyol.com.jpg

Ben makinayı 700 e aldıydim oyunlara bak bide golden kart almıştım çok önceden her oyun yüklü. PS ye bakmaya elim gitmedi :(

Bilgisayar oyunları Playstation oyunlarından daha uyguna geliyor.
Gerçi son zamanlarda Steam’de zam yaptı kur farkını yükseltti ama yinede daha uygun.

Eğer Playstation istiyorsanız arkadaşınızda da olmalı, Oyun Kardeşliği yöntemiyle oyunu 1 kişi alıp fiyatı kendi aranızda bölüşüp oynayabilirsiniz.

Ha konsol almayı çok istiyorsanız Xbox alınabilir aylık 30 TL olması lazım, Game Pass alıp kütüphanedeki yüzlerce oyunu oynayabiliyorsunuz.

Xbox’ın tek eksisi satarken ucuza gidiyor yani piyasası.

Geri