Platonik aşk yaşıyorum ne yapmalıyım?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Pek çoğumuz yaşıyordur bu durumu
Platonik aşk yaşayanlara tavsiyeleriniz nelerdir?
Platonik aşk yaşayan nasıl kolay unutur ya da alışır ?

Umudu varsa gidip söylesin. Ya o da seni seviyorsa? kansoakabamw Umut fakirin ekmeği diyip seviyorsanız konuşun.

Tek tavsiyem: Hayallerini (o kisiyle ilgili) ve o kisiyi aklinda fazlasiyla buyutme, cunku gerceklesmeyecek. Geceleri hayallerinle mutlu olurken, gun dogunca gercek hayata geri dondugunde, bu gercekler sana aci verebilecektir. Kendini bos yere yoracaksin.

Evet, yalnizken dusunursun, mutlu olursun. Gercek hayatina bakarsin, hic alakasi bile olmaz hayal ettiklerinle. Sonuc olarak sadece insani yorar.

Platonik Ask'ini ve gercekleri birbirinden ayira biliyorsan, bi ozaman mutlu olursun.

Kendini çok kaptırmadığın sürece aşkların en güzeli bence.
Bi süre sonra unutuluyor.
Bende edebiyat hocama platoniktim :(

Bende de var bu, iyi mi kötü mü bilmiyorum henüz :(

Konuşma cesaretini göstermek ilk adım olabilir ki olmalıdır da.Ucunda ölüm yok pek çok şey konuşularak iyi ya da kötü bir çözüme ulaşabilir.
Baktı olmuyor,Yeni hobiler edinmek iyi gelebilir.''Kafam bu haldeyken nasıl başka bir şeye odaklanabilirim ki?'' demeyin.Zorlayın kendinizi hareket edin,bir şeyler yapın.Yalnız kaldıkça size acı veren düşünceler zihninize hücum edecek.
Ağır vurgunsanız destek de alabilirsiniz.

Kime aşık olduğuna bağlı farazi durum olabilir yok değil kendinden eminse gidip açılmalı.

Geri