Plastik posetlerinin artik parali olmasi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yeni kanuna gore artik bakkal ve marketlerde butun posetler parali oldugundan mutevellit insanlar posetleri evden getirmeye basladi. Ayni uygulamanin Turkiye'ye gelmesi an meselesi. Ayni kanuna gore eger bakkal ve marketlerin bu kurala uymadigi tespit edilirse yuklu miktarda cezasi var.

Tr de Halk ekmeği satılan yerlerde galiba öyleydi diye hatırlıyorum uzun zamandır ne markete gidiyorum ne ekmek alıyorum xd

Iyide ne içn bu ?
market promosyon olarak poşet veremez mi ?

ihtiyaç olmadığı halde kasiyer kızdan poşet isteyen annelerimiz için kötü bir haber. : (((

Plastik posetler doga icin zararli imis, ondan yasaklamislar. Ben sordugumda, boyle dediler en azindan. Son 1.5-2 yil boyle. Bende cantamin icinde herzaman iki buyuk poset bulunduruyorum, ne olur ne olmaz : ))

Ben de doğayı koruma adına alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum. Ki, oldukça doğru!

Yaşasın! Kesekağıdı ve alışveriş filelerine geri dönüyoruz. :D

plastik poşetlerin doğa kaybolmasının 500 yıl olduğunu düşünecek olursak, doğru bir karar. tabi eğer amaç gerçekten doğa için bir şeyler yapmaksa... çatır çatır ağaçları kesip, ardından bu kararları almak çok da samimi gelmiyor açıkçası.

burda coktan oyle gunaydin.. cok zavalli bir durum.. uyuz Rewesinden tut Promedia vs resmen parali

ABD de boyle olmadigi icin alismam uzun surdu

hatta bazen sinir oldugumda ekstra veriyorum gozune soka soka

alti ustu poset be

10krş satıyorlardı eskiden bazı marketler
çevre için iyi fakat kasada bazı müşterilerin alaycı tavırlarına maruz kalabilirsiniz.

Geri