Planlı yaşamak mı? Akışına bırakmak mı?

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Hayatı Planlı yaşamak mı? Akışına bırakmak mı?

Önceden planliydida artik saldim cayira hesabi. Aksın gitsinnn

Ne zaman plan yapsam birşey oluyor ya.
Ondan 'Amaann' diyorum,ne olacaksa olsun.

'Ne düşerse Bahtıma' felsefesi artık..

ya yerine gore sanirim ama biraz planli yasayanlardanim su gun su olacak diye 1 hafta onceden belirlemem lazim

Ben ve kafadar arkadaşlarım doğaçlama yaşıyoruz. Ama aklımda her zaman bi plan vardır. Onlar doğaçlama zanneder ama aslında bu benim planımdır da diyebiliriz..

Plan candır aslında; çoğumuz saldım çayıra mevlâm kayıra yaşayıp gidiyoruz.

akışına bırakmış gibi bir görüntüm var ama hayatım önümüzdeki 15 yılı planlı zaten 16. yılı yok..

Yerine göre davranırım, yeri gelir akışına bırakır yeri gelir planlarıma uyarım..
Hayat bu; kurallarına göre oynamak lazım :)

Şu ana kadar neyi planladıysam hep ters gitti. O yüzden akışına bırakıp, hayırlısı demek en doğrusu :)

Bazı şeyleri ne kadar planlasakta hatta o plana göre hayatımızı anlamlandırsakta bazen yolunda gitmiyor ve sonucu çok üzücü oluyor. Ben plan yapsamda hayatımı ona göre anlamlandırmayı bıraktım mesela :) bazı şeyler akışında giderkende olusan sürprizler hayatımıza zaten anlam katıyor ve bu aslında cok daha iyi oluyor :)

ne zaman plan yapacak olsam "tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset" sözü düşer aklıma.

Ne kadar planlı yaşamaya çalışsam da bir türlü beceremedim.

ne demiş ünlü şair class.

planlı şekilde plansız yaşamayı çok iyi beceriyorum. .

planlı yaşamak tercihimdir.
benim dışımda gelişen şeylerden hoşlanmıyorum, sürpriz bile sevemiyorum, her şeyden haberim olmalı, her duruma göre yeni bi planım hazırda bulunmalı.

her ne kadar mümkün olmasa da .p

yarına çıkacagımdan emin olmasam da planlarım herşeyimi haftalık program yaparım kontrolluyumdur
ha aksilik olursa da can sağolsun derim

Geri