Planlı mı hareket edersiniz kafanıza göre mi?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Planlı mı hareket edersiniz kafanıza göre mi? Kimi insan anı yaşamayı sever kimi de saat gibi takır takır plan yapar. Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

yumurta kapıya dayanınca harekete geçiyorum.

Plan yapıp kafama göre hareket ederim ben.

e Tercihlerde bu yok.:T:

Planlı. Yılların alışkanlığı ve çok yönlü sorumluluklar gereği.

Gelisine vuruyorum, bazen gol oluyor

Ben planli yasayinca mutlu oluyorum, bunun farkina vardim. Ancak, son 1-2 senedir bunu yapmiyorum/yapamiyorum, haliyle daha cok bilinmezlik var, beni bir hayli rahatsiz ediyor bu durum.

İçten içe plan yaparım ama hiçbirine net gözüyle bakmam. Çünkü olmayınca sinirim bozuluyor.
Sinirim bozulmasın diye her an bir şeyler çıkabilir ama çıkmazsa şu tarz bir şeyler yaparım diye planlarım kafamda.
Mesela eğer kağıda dökersem kesinlikle deadline dışında tarih yazmam. Hem zaten genelde son dakikaya bırakırım, eğer bırakmıyorsam da belirli bir güne atarsam, o gün yapmayacağımı bildiğimden tarih atmam hiçbir aktiviteye, göreve.

Algoritmalarla yaşamak çok rahat ve huzur verici.
Garantinin garantisi var diye saniliyor en azindan.Istatistiklere göre amaca ulaşmanın yüzdesi;55.Pek te fena değil. :nee
Ama algoritmada bir yenilik ve ya bir aksaklik olursa,tekrar herseyin hesaplanmasi gerekir.
En güzel ve düzenli planı bana göre,yalnız doğada gözlemleyebiliriz.Yıldızların hiç şaşmadîğı yörüngeleri,mevsimler vs.
Buna Thales,Anaksimander gibi filozoflarda kafa yormuş.Gökyüzüne baktıklarında planı gördüler,planlamayı değil.
Sumer ve mısırlılar ve araplar da öyle.
Neyse.
Hayatimizi tamamen planli yasamaya calisirsak,hayat elimizden kayar gibi his ediyorum.
Herşeyin doğal bir akışı var.
Ara sıra ona şans verelim.

Geri