Planlı Eskitme

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
[YOUTUBE]BPFVcPmootQ[/YOUTUBE]​

Telefonu garantiye yolladım planlı eskitmelerinizin hesabını verin diyede altına not ettim

2.lig oyuncularına yapılır
Yetenekli oyuncuların bir kısmı eskitilerek takımda tutulur
Genç yaşta servis etseler süper ligde oynayacak oyuncular oralarda tüketilir

planli olan eskitmeler deyil bunlar :D planli olan nefis yukseltmeler bunlar

bak simdi :D kesin obir videosunda baska gozluk takacak :D soylecek planki eskitmelerden dolayi gozluyumu degisdim :D

Bahsedilen olay genel itibari ile teknolojik aletlerde kullanılan bir sistem

Her şeyin bir ömrünün olduğu ve bu ömür dolduğunda artık değişmesi gerektiği tüketicinin algısına yerleştiriliyor ve o gün geldiğinde sizde bunu değiştirmeliyim hissi uyanıyor.
Telefonlarda bu güncellemelerle gerçekleştiriliyor.Program boyutları arttırılarak , telefonunuzun kapasitesi zorlanıyor ve bir sure sonra bu telefonlar guncel ana ayak uyduramıyor.O zaman eskidi bu diyerek değiştiriyorsunuz.
Daha değişik bir sistem de aynı urunun sureklı bır ust modelını cıkarmak ve alt modelın eskıdıgını ve degısmesı gerektıgını ınsan algısına yerlestırmek.

Dün akşam çamaşır makinesinin su akıttığını fark ettim.teknik yeteneğim kuvvetli olduğu için makinenin içini açıp kontrol ettiğimde su kazanın delindiğini fark ettim.servisi aradığımda garanti süresinin henüz bittiğini ücretsiz tamirat yapılmayacağını söylediler.Garanti süresinden bir kaç gün geçmesi ve kazanın patlamasına hiç bir sebep olmaması planlı eskitmeye dahil.şimdi oturup biraz ağlamak istiyorum.Bana çamaşır makinesi kazanı lazım sisteme para yedirmek istemiyorum.

şu an avm'lerde şubeleriyle fink atan çoğu giyim mağazasının daha çok tüketim hacmi oluşturmak için uyguladığı ali cengiz oyunudur kendileri. geçmişte sümerbank'tan alınan kıyafetlerin ne kadar dayanıklı olduğunu, kaç sene yıpranmadan idare ettiğini az çok hatırlarsınız. ben en hareketli çocuk halimle bile başaramazdım şahsen o kıyafetlere zarar vermeyi. şimdilerde ise mavi'den kot aldınız diyelim: normalde kaliteli, idare etmesi lazım dediğiniz pantolon, daha 6. ayını doldurmadan ağ kısmından aşınmaya başlar. hatta yırtılır.

Geri