Planlar, Planlar

Konu sahibi son olarak 2580 gün önce görüldü
Hiç yürünmemiş yollarda yürümek istiyorum.

Saatin akrep ve yelkovanını söküp derin bir kuyuya atmak…

Tüm sosyal medya hesaplarımı silerek bir gece ansızın yitip gitmek dijital dünyadan…

Hayatımdaki tüm fazla eşya ve kişileri atmak ve sadece temel ihtiyacım olanlarla hayatımı idame ettirmek istiyorum.

Bir gün lazım olur diye alıp, biriktirip, kullanmayıp, beklettiğim her şeyi ihtiyacı olan insanlara dağıtmak istiyorum.

Arabamı satıp, ilerleyen yaşıma rağmen alay ederler mi düşüncesine aldırmayıp, 3 tekerlekli bir bisiklet almak ve her yere onunla gitmek istiyorum.

Sahip olduğum tüm teknolojiyi fırlatıp atmak, arkama bile dönüp bakmadan çekip gitmek istiyorum.

Geceleri daha uzun yaşamak ve sessizliğin tadını çıkarmak istiyorum.

İnsanlarla daha az ilgilenmek ve hayatımın merkezine sadece kendimi yerleştirmek istiyorum.

Kendimi bir ufak odaya okumak istediğim tüm kitaplarla kilitlemek ve aylar, belki de yıllar sonra gün yüzüne çıkmak istiyorum.

Hiçbir şey düşünmemenin dayanılmaz hafifliğini yaşamak istiyorum.

Tüm günahları ve kırgınlıkları affetmek ve herkesi olduğu gibi kendi uzayına geri fırlatmak istiyorum.

Sakız çiğneyene, çekirdek çitleyene sinir olmamak, tüm saplantı ve bağımlılıklarımdan arınarak kurtulmak istiyorum.

Daha fazla hareket etmek ve kaybettiğim tüm zamanı amatörce de olsa telafi etmek istiyorum.

Popüler kültürün yıllardır kirlettiği beynimi çamaşır makinesine atıp yıkamak, tertemiz yeni beynime taze kayıtlar yapmanın heyecanını yaşamak istiyorum.

Gürültü, patırtı ve karmaşa içinde yıllardır aradığım dinginliği; sessizliğin, zamansızlığın ve mekansızlığın çılgın dansında bulmayı ümit ediyorum.

Geri