Plajda tanga giymek cesaret mi ister yoksa fizik mi?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Yetiştiği kültüre bağlı olarak değişir. Ruslar için çok normal sayılmakta olup onlar açısından fizik ile alakası bulunmuyor. Genel anlamda turistlerin tercihidir.

Bir gün o çerkes rüyama girmişti ve plajda tangayla yürüyordu ve köşede Sakıp Sabancı soğuk Tang satıyordu ve de uykumda ilhamın gelmesiyle birlikte uyanıp loş odamda şöyle yazmıştım;

Onu gördüğüm anda
of o ne be tanga?
içimde bir alev topu
para verilmez Tang'a.

Yani burada şayir, o güzeli tangayla gördükten sonra içini saran ateşi söndürmek için Tang içmeyi düşünürken bunun çare olmayacağını ve Tang'ın bomboş bir içecek olduğunu anlatıyor.

Gemini_Generated_Image_79holz79holz79ho.png

G*t ister. ( mecazi anlamda değil )

Ben bi kere denedim çok rahat.

Ne diyim simdi

giyen giyer ya
sanki bana mı sorcaklar şu nasıl diye

Üstsüz insanlar gördüm neyin cesareti ya sjsj

Ben giymem. Herkes bana bakar. Bu da beni rahatsız eder. Denize rahat girmek isterim.

Eskiden ninelerimizin edepsizlik dediğine şimdi cesaret deniliyor bilemedim 😃

Edepsizlik hem kültürel hem de toplumsal bir oluşumdur. Bizde büyüklerimize abi, abla gibi hitaplar kullanılırken bazı kültürlerde doğrudan isimle hitap etmek gayet normal karşılanır. Benzer şekilde tanga veya bikini tercihleri de büyük ölçüde kişisel bir konudur kişi fiziğini beğeniyordur ya da götü güzeldir bunu sergilemek isteyebilir ya da bu tarz bir görünümü tercih ediyor olabilir. :D

Yakışan giysin, selüliti olan, vıcık vıcık yağları sarkanlar bi zahmet giymesin.

Bir gün o çerkes rüyama girmişti ve plajda tangayla yürüyordu ve köşede Sakıp Sabancı soğuk Tang satıyordu ve de uykumda ilhamın gelmesiyle birlikte uyanıp loş odamda şöyle yazmıştım;

Onu gördüğüm anda
of o ne be tanga?
içimde bir alev topu
para verilmez Tang'a.

Yani burada şayir, o güzeli tangayla gördükten sonra içini saran ateşi söndürmek için Tang içmeyi düşünürken bunun çare olmayacağını ve Tang'ın bomboş bir içecek olduğunu anlatıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 132160
Sari kula.

Gecen fall antalyada denizdeyken siyah bikinili bir hatun vardi fizik sahane gotunde tangasi bir assagi bir yukari boy gosterip duruyordu. Ilgi cekti etrafdaki adamlardan evet. Gerek varmiydi bence hayir. Zaten fizigin guzel şekerim.

Neyse durum bu

Geri