Plajda bikiniyle namaz kılan kadın ?

Konu sahibi son olarak 1237 gün önce görüldü
Setri avret? İstikbali kıble? Olmamış. Namazı geçerli değil.

insanlar dalga geçmek için daha olur şeyler bulmalı zira dalga geçilecek şeyler kendileri beyinleri

Futbolcu Dedim ya bunlar kafayı yemiş dicek bişiy yok Allah ıslah etsin deyip gecmek lazım

Alçak kadın aklınca namazla dalga geçmiş .. ALLAH hidayet etsin ..

Belki niyeti spordur, dua ettiğini sure okuduğunu nereden biliyoruz? Namaz hareketleri bedene de faydalı, inanmayan biri sırf hareket bereket olsun diye yapabilir ama sonu ne olur tabii bilemeyiz. Allah ıslah eylesin.

Benim yengem kadın kuaförü. Onun Konyalı bir tane yazlıkçılardan müşterisi var. Kadın diyor ki Konyada kara çarşafa bürnüyorum, burada bikini giyiyorum. O geldi aklıma
Allah akıl fikir versin böylelerine de.

Sıcaktan beyni kaynamış bence dalga da geçmiyor gösteriş budalası lanetler

Bakın bu tarz salakça hareketlerin dine verdiği zararı en kral ateist vermedi. (ki ben genel olarak ateistlerin özel olarak dine zarar verme çabası olduğunu da düşünmüyorum aslında) Kaldı ki ben bu kadının dindar olduğunu da düşünmüyorum aslında. Gündeme gelmek isteyen bir ablamızdı, başardı, tebrikler. Hareketi doğru bulmuyorum, amacı dalga geçmekse, insan kendi görüşlerine saygı istiyorsa, saygı gösterecek. Ya da hiçbir şey yapmayacak, bu kadar zor değil. Her açıdan falsolu hareket.

Yukarıda belirttiğim gibi bir amacı ya da niyeti yoktu ise, başına güneş geçmişti sanırım, geçmiş olsun, bol su içsin, derim ben. Havalar çok sıcak genşler.

Yine ateistleri aklama çabaları aklım almıyor cidden .)

Geri