PKK'nin 'Kongre' Açıklamasına MHP'den İlk Tepki

GüLARZU

Yönetici
Board Admin

MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan, terör örgütü PKK'nin kendini feshetmeye yönelik bir kongre toplamasına ilişkin açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'İmralı' çağrısı sonrası gelişen süreç sonucunda terör örgütü PKK'nin lideri Abdullah Öcalan'ın örgüte 'kendini feshetme' çağrısı yapması ve PKK'nin 5-7 Mayıs'ta fesih Konrasini gerçekleştirdiğini bugün deklare etmesi üzerine MHP'den yeni bir açıklama geldi.

MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan, PKK'nin kongre açıklamasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Adan, şu ifadeleri kullandı:

''Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in çelikten iradesi ve bilgece idaresi sayesinde; en derin yaramız sarılmış, kan ve kin devri kapanmıştır. Nifak saçanlar, emperyalizme maşalık yapanlar kaybetmiş; Türk milleti kazanmıştır. Bin yıllık kardeşliğimiz daim olsun. Liderimiz var olsun.''

KAYNAK

Xasthur

Platin Üye
Oooooo cemoooooooo , bahceliye hediye ediyorum.

Xasthur

Platin Üye
Bu fotograf daha guzel.
images - 2025-05-09T220040.126.jpeg

Sonu boyle olsa daha guzel olurdu;
Picsart_25-05-09_22-11-04-692.jpg

Son düzenleme:

melnur

Platin Üye
Sorunlara çözüm aramak, bulmak, bu yolda çaba sarfetmek çok güzel ve pozitif bir yaklaşım ama bizlere çözüm diye yutturulan masallara inanmak da akıl işi değil. Burada gözlemlediğim siyasi rant uğruna mevcut olan sorunu cilalayıp, boyayıp başka bir yöne aktarmaları. Ben gerçek anlamda bir çözüm göremiyorum, şeffahlık yok, şüphe yaratan açıklamalar fazla,...... Ileride göreceğiz yediğ8lit kazığı.
Buradan da anlaşılıyor ki yıllardır yönetime sahip olan siyasi erkler asla ülke yararına bir çaba göstermek yerine sadece siyasi çıkarları çerçevesinde hareket etmişler, ettiler.
Başka bir dönemde başka bir platformda aynı sorunun devam edeceğine eminim. Olan yıllardır ölen, şehit olan, yaralanan, ceza yiyen, zarar gören, ....... insanlara ve çevrelerine oldu ve bunlar her iki tarafın söz sahibi olanlarının asla umurunda değil ama güzel kullandılar orası ayrı.

Üst Alt