PKK’nın fesih gerçeği ortaya çıktı!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Tümamiral Cihat Yaycı, PKK’nın fesih tartışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Kongresi var, yasaması var, yürütmesi var, yargısı var. Adeta bir devlet gibi yapı oluşturmuşlar. PKK diyerek tüm yapı gizleniyor! Bu bir aldatmadır!” dedi.​

Tümamiral Cihat Yaycı, PKK’nın fesih tartışmaları hakkında ve Türkiye’nin barış süreci olarak adlandırılan süreç ile ilgili yaptıklarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Terör örgütü PKK’nın 55.600 kişinin katili, uyuşturucu baronu ve bebek katili bir yapı olduğunu hatırlatan Yaycı, “Meşru bir siyasi yapıymış, hatta devletmiş gibi topladığı "kongreyi" ve açıklamalarının tartışılması zuldür! Bu devletin düşürüldüğü en utanç verici manzaradır!” ifadelerini kullandı.
2 bildiride güvenlik güçlerimizin etkisiz hale getirdiği teröristlere şehit denildiğini belirten Yaycı, “Diyeni de sindirenleri de lanetliyorum. T*röristlerin etkisiz hale getirilmesine “şehit” diyenler, öğretmeni, polisi, sivili k*tledenleri “kahraman” ilan edenler… Biz, sizden değiliz! Bu dili kullanan siyasetçileri, medya organlarını ve onların destekçilerini açıkça lanetliyorum” ifadelerini kullandı.
“3 MEDYA SİNSİ OYUNUN İÇİNDE!”
Televizyonlarda PKK kongresi ile ilgili tartışmalar yapılmasına büyük tepki gösteren Yaycı, “3 medya sinsi oyunun içinde. PKK’yı meşru bir aktör gibi gösteriyorlar… Bildiride yer alan ‘şehit’ , ‘Kürdistan’, ‘52 yıllık tarihi mücadele’, ‘yurtsever halkı şehitleri anmaya çağırma’ ‘Önder Apo’ ifadelerini sansürleyip, kamuoyunu kandırıyorlar! 4 yalama” sözlerini sarf etti.
PKK’nın fesholmasının bir anlam ifade etmediğini, KCK altındaki birçok yapının yerinde durduğuna dikkat çeken Yaycı, “PKK ‘fesholdum’ diyor ama KCK altındaki PYD, YPG, HPG, PJAK, PCDK gibi yapılar yerinde duruyor! Bu bir kelime oyunudur! Kongre PKK‘yı feshedecekmiş, peki kongreyi kim feshedecek? Bunu kimse sormuyor! Sadece “PKK” adını kağıttan silip KCK yapısı aynen bırakılıyor! 5 KCK hala duruyor. PKK’nın gerçek çatısı KCK’dır! Kongresi var, yasaması var, yürütmesi var, yargısı var. Adeta bir devlet gibi yapı oluşturmuşlar. PKK diyerek tüm yapı gizleniyor! Bu bir aldatmadır! İşte bu KCK yapısında sadece PKK, uluslararası terör örgütü sayılıyor. Biz operasyonları bu zeminde yapıyoruz. “PKK feshedildi” dersek, PKK ile aynı yapı olduğunu bildiğimiz ama farklı isimlendiririlen ve sınırlarımızda ve hatta İstanbul’da dahi bir çok kanlı saldırı gerçekleştiren Suriye ‘deki YPG’yi ne yapacağız? Nasıl mücadele edeceğiz? Türkiye'nin meşru operasyon hakkını elimizle baltalıyoruz !” dedi.
Yaycı, açıklamalarının devamında şunları söyledi,
“7 BÖLGEDEKİ OYUN: FEDERALİZM TUZAĞI!
Barzani'nin geçtiğimiz günlerde Suriye’de toplanmasını sağladığı kongre, PYD'nin “güçlendirilmiş yerel yönetim” çağrısı, “demokratik konfederalizm” hayali…
Hepsi APO’nun planıdır!
4 devlette (Irak, Suriye, İran ve Türkiye) parça parça “Kürdistan” kurma hayalinin adımlarıdır!
8 GÜÇLENDİRİLMİŞ YEREL YÖNETİM” = FEDERALİZM
Türkiye’de duyacağınız bu kavramlara dikkat edin!
“Güçlendirilmiş yerel yönetim” demek, federasyon demektir!
Bu yapıların hedefi budur!
9 TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRIMDIR!
Uyan Türk Milleti!
“PKK feshedildi” yalanıyla Türkiye’ye büyük bir oyun kuruluyor!
PYD, YPG, SDG, PJAK…
Bu yapıların tümü, yani KCK tümden tasfiye edilmeden bazılarının dediği barış olmaz!
Hepsi dağıtılmadan bu mesele bitmez!
10 SON SÖZÜM ŞUDUR:
Devletin muhatabı terörist olamaz!
Barış teröristle değil, savaşılan başka bir Devlet ile yapılır!
Türkiye ne savaş, ne de iç savaş halindedir.
Devletimiz terörü zaten bitirmiştir.
Türkiye zaten, şehitlerin canları, gazilerin kanları ve Devletimizi yönetenlerin iradesi ile, “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’DİR”
PKK’lı teröristlere şehit diyenle, denmesi sindirenlerle bizim hiçbir ortak yanımız yoktur!
Caniye cani demekten geri durmayacağız!”

Adam doğru söylüyor. Ama 52 yıldır bu General'ler ne halt ediyor? Sormazlar mı adama, şimdiye kadar kendinizimi tatmin ediyordunuz diye. Tam yarım Asır olmuş.

Adam doğru söylüyor. Ama 52 yıldır bu General'ler ne halt ediyor? Sormazlar mı adama, şimdiye kadar kendinizimi tatmin ediyordunuz diye. Tam yarım Asır olmuş.
hafızanı bir tazele istersen. o beğenmediğin generaller yaptığı operasyonlarla terörü defalarca bitirdi zaten. siyasetimiz oynak.

hafızanı bir tazele istersen. o beğenmediğin generaller yaptığı operasyonlarla terörü defalarca bitirdi zaten. siyasetimiz oynak.
Biten bir şey 52 sene ayakta durmaz. İRA, ETA, kaç yıldır artık bilinmiyor? Hatırlayan kalmadı.

sen ve senin gibiler sağ olsun.
Benim ile bir ilgisi yok. Başaramamışlar. Başarabilmiş olsalardı haklı olurlardı. Başaramadıkları için haklı olsalar dahi, ortada bir başarı yok, haksız duruma düşüyorlar. ETA ve IRA nasıl fesh edildiler? orasını bir araştır. Büyük konuşarak büyük işler yapılamıyor. Başarı her zaman Diplomasi ile elde ediliyor. Büyük konuşanlar günün sonunda palavracı durumuna düşüyor.

. Başarı her zaman Diplomasi ile elde ediliyor.

Diplomasi dediğin şey TÜRKİYE CUMHURİYETİ GENELKURMAY BAŞKANINI ergenekon kumpası ile 6 yıl süre siliviryi atmalarımı diplomasi

Tümgeneral Levent Ergün: Genelkurmay Harekat Başkanı.

– Tuğgeneral Barbaros Kasar: Ege Ordu Kurmay Başkanı.

– Tuğgeneral İlkay Altındağ: Özel Kuvvetler Tugay Komutanı.

– Tuğgeneral İdris Acartürk: 7. Komando Tugay Komutanı.

– Tuğgeneral Sami Yüksel: EDOK Doktrin Komutanı.

– Tümamiral Özdem Koçer: Foça Amfibi Görev Komutanı.

– Tuğamiral Baybars Küçükatay: İstanbul Boğaz Komutanı.

– Tuğamiral Yalçın Payal: Deniz Harp Okulu Komutanı.

– Tuğamiral Berker Emre Tok: Donanma Kurmay Başkanı.

– Tuğamiral Yalçın Özkütük: Foça Batı Görev Grup Komutanı.

Tuğamiral Hasan Özyurt: Marmaris Güney Görev Grup Komutanı.

– Tuğamiral Yavuz Kılıç: Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı.

– Tuğamiral Levent Kerim Uça: Çanakkale Boğaz Komutanı.

– Tuğamiral Ercan Kireçtepe: İskenderun Deniz Üs Komutanı.

– Tuğamiral Cemalettin Bozdağ: Ege Deniz Bölge Komutanı.

– Tuğamiral Turhan Ecevit: SAT Komutanı.

– Tuğamiral Önder Çelebi: Genelkurmay Yönetim Başkan Yardımcısı.

– Tuğamiral Aykut Manioğlu: Deniz Kuvvetleri MEBS Başkanı.

– Tuğamiral Murat Dinçman: İngiltere Northwood Üs Temsilcisi.

– Tuğamiral İlker Özkan: Deniz Kuvvetleri Teknik Başkanı.

YUukarıda alıntı yaptıklarım ergenekon balyoz davasında AKP- FETÖ kumpasında hapis yatan general ve subaylar. Kısaca sizin diplomasi anlayısıniz.

Benim ile bir ilgisi yok. Başaramamışlar. Başarabilmiş olsalardı haklı olurlardı. Başaramadıkları için haklı olsalar dahi, ortada bir başarı yok, haksız duruma düşüyorlar. ETA ve IRA nasıl fesh edildiler? orasını bir araştır. Büyük konuşarak büyük işler yapılamıyor. Başarı her zaman Diplomasi ile elde ediliyor. Büyük konuşanlar günün sonunda palavracı durumuna düşüyor.
Askerligi nerede yaptin sen dostum?

Diplomasi dediğin şey TÜRKİYE CUMHURİYETİ GENELKURMAY BAŞKANINI ergenekon kumpası ile 6 yıl süre siliviryi atmalarımı diplomasi

Tümgeneral Levent Ergün: Genelkurmay Harekat Başkanı.

– Tuğgeneral Barbaros Kasar: Ege Ordu Kurmay Başkanı.

– Tuğgeneral İlkay Altındağ: Özel Kuvvetler Tugay Komutanı.

– Tuğgeneral İdris Acartürk: 7. Komando Tugay Komutanı.

– Tuğgeneral Sami Yüksel: EDOK Doktrin Komutanı.

– Tümamiral Özdem Koçer: Foça Amfibi Görev Komutanı.

– Tuğamiral Baybars Küçükatay: İstanbul Boğaz Komutanı.

– Tuğamiral Yalçın Payal: Deniz Harp Okulu Komutanı.

– Tuğamiral Berker Emre Tok: Donanma Kurmay Başkanı.

– Tuğamiral Yalçın Özkütük: Foça Batı Görev Grup Komutanı.

Tuğamiral Hasan Özyurt: Marmaris Güney Görev Grup Komutanı.

– Tuğamiral Yavuz Kılıç: Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı.

– Tuğamiral Levent Kerim Uça: Çanakkale Boğaz Komutanı.

– Tuğamiral Ercan Kireçtepe: İskenderun Deniz Üs Komutanı.

– Tuğamiral Cemalettin Bozdağ: Ege Deniz Bölge Komutanı.

– Tuğamiral Turhan Ecevit: SAT Komutanı.

– Tuğamiral Önder Çelebi: Genelkurmay Yönetim Başkan Yardımcısı.

– Tuğamiral Aykut Manioğlu: Deniz Kuvvetleri MEBS Başkanı.

– Tuğamiral Murat Dinçman: İngiltere Northwood Üs Temsilcisi.

– Tuğamiral İlker Özkan: Deniz Kuvvetleri Teknik Başkanı.

YUukarıda alıntı yaptıklarım ergenekon balyoz davasında AKP- FETÖ kumpasında hapis yatan general ve subaylar. Kısaca sizin diplomasi anlayısıniz.
Ordu içinde yerleşmiş Aristokratik yapılaşma büyük ölçüde temizlenmiş oldu. İyi de oldu.

Askerligi nerede yaptin sen dostum?
Ege ordusu.

Ordu içinde yerleşmiş Aristokratik yapılaşma büyük ölçüde temizlenmiş oldu. İyi de oldu.
Bak bu konuda sana hak veriyorum. 15 temmuz darbesinde yine TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ( Bu kısmı büyük yazdım ki az kafana girsin diye yazdıklarım ) genelkurmay başkanının boğazını sıkan darbecilerden Mehmet dişli nin kardeşi şaban dişli de bunlara dahil mi ya ismail ismail ne tarafa selam verdiğiniz hangi bayrağa sarıldığınız belli değil. Ergenekon savcısına zırhlı aracını verip sonra onu fetöcü yapanda sizin zihniyetti. Hadımköy Askeri Tutukevi ne komuta edende mehmet dişli orduda onca değerli komutan varken AKP li şaban dişli nin kardesine komutanlık verilmeside manidar değil mi. Madem mehmet dişli o kadar başarılı neden şuan fetö davasında cezaevinde

Bak bu konuda sana hak veriyorum. 15 temmuz darbesinde yine TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ( Bu kısmı büyük yazdım ki az kafana girsin diye yazdıklarım ) genelkurmay başkanının boğazını sıkan darbecilerden Mehmet dişli nin kardeşi şaban dişli de bunlara dahil mi ya ismail ismail ne tarafa selam verdiğiniz hangi bayrağa sarıldığınız belli değil. Ergenekon savcısına zırhlı aracını verip sonra onu fetöcü yapanda sizin zihniyetti. Hadımköy Askeri Tutukevi ne komuta edende mehmet dişli orduda onca değerli komutan varken AKP li şaban dişli nin kardesine komutanlık verilmeside manidar değil mi. Madem mehmet dişli o kadar başarılı neden şuan fetö davasında cezaevinde
Diplomasi ne demek bildiğini sanmıyorum. At gözlüğü ile bakılınca Dünya daha farklı görünüyor, Orasını biliyorum. Ufkunu biraz açmalısın bazı şeyleri anlayabilmek için. O da olur elbette. Sen akıllı birisin.

Diplomasi ne demek bildiğini sanmıyorum. At gözlüğü ile bakılınca Dünya daha farklı görünüyor, Orasını biliyorum. Ufkunu biraz açmalısın bazı şeyleri anlayabilmek için. O da olur elbette. Sen akıllı birisin.
Yok sen bendende Akıllısın :
tÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GENELKURMAY BAŞKANINI ergenekon kumpasıyla içeri atıp sonra ordu içerisine fetöcüleri almak bence diplomasi işi :emoji_v:Sizden olmayanı Terörist yaptığınız gibi vatan hainliği ile sucladığınız gibi ordu içine sızımadığınızdan dolayı hulusi akarından boğazına sarıldınız.
Unutma bu millet hiçbirşeyi unutmaz.

Bu ülkede terör merör bitmez kimse saf olmasın. Belirli güçler yıllardır terörden, çözümsüzlükten nemalanıyor ve halada devam ediyor. Herkes birbirini suçlamaya devam ediyor, yok biz bunu yaptık, şu kadar şehit verdik, bak siz bunu yapıyorsunuz, bizim başardıklarımız sayenizde boşa gidiyor,........
Herkes haklı skfjjdjl
Bugünkü iktidar ve çevresindekiler de sadece kendi siyasi gekecekleri için bir şeyler yapıyorlar ama bu yaptıkları asla ülke için, halk için değil. Ülkesini, halkını düşünseler hukuku yok etmezler, ülkeyi bir kaç yandaşs peş keş etmezler, ekonomiyi dibe vurdurmazlar, gençleri yoksulluğa, işsizliğe,....... mahkum bırakmazlar. Pisliğin kokusu yakında ortaya çıkar.
Ne tesadüftür Bahçeli silah bırakın çağrısı yaptıktan sonra Apo artık silahlı mücadelenin miladını doldurduğu tesbitini yapıp silah bırakmaya karar veriyor ve bazı saflarda oynanan oyunu göremiyor.

Yok sen bendende Akıllısın :
tÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GENELKURMAY BAŞKANINI ergenekon kumpasıyla içeri atıp sonra ordu içerisine fetöcüleri almak bence diplomasi işi :emoji_v:Sizden olmayanı Terörist yaptığınız gibi vatan hainliği ile sucladığınız gibi ordu içine sızımadığınızdan dolayı hulusi akarından boğazına sarıldınız.
Unutma bu millet hiçbirşeyi unutmaz.
Taktik ile Diplomasi'yi karıştırıyorsun sevgili Büyücü.
Diplomasi: Güç kullanmadan gücünü kullanmak.
Taktik: Gücünü doğru yerde ve doğru anda kullanmak.

Ulan batida askerlik yapmissin bide tutup dogudaki adamlara laf ediyorsun.
Yakismadi ISO9001
Benim sözüm doğuda askerlik yapana değil, başarı gösteremeyen komutana. Askeri gönderirsin göreve, görevini yapar, gelir.

Sülalece General olanların evlatları zamanında Teğmen olmadan Kurmay oluyordu, diğer bileğinin gücü ile bir yerlere gelip, önü tıkalı olduğu için mecburen emekliğe ayrılıyordu. İşte o sülaleden Amiral/General olanlar şimdi palavra atıyor. Kesermiş te bitirirmiş te. Zamanında neredeydin o zaman?

Bu ülkede terör merör bitmez kimse saf olmasın. Belirli güçler yıllardır terörden, çözümsüzlükten nemalanıyor ve halada devam ediyor. Herkes birbirini suçlamaya devam ediyor, yok biz bunu yaptık, şu kadar şehit verdik, bak siz bunu yapıyorsunuz, bizim başardıklarımız sayenizde boşa gidiyor,........
Herkes haklı skfjjdjl
Bugünkü iktidar ve çevresindekiler de sadece kendi siyasi gekecekleri için bir şeyler yapıyorlar ama bu yaptıkları asla ülke için, halk için değil. Ülkesini, halkını düşünseler hukuku yok etmezler, ülkeyi bir kaç yandaşs peş keş etmezler, ekonomiyi dibe vurdurmazlar, gençleri yoksulluğa, işsizliğe,....... mahkum bırakmazlar. Pisliğin kokusu yakında ortaya çıkar.
Ne tesadüftür Bahçeli silah bırakın çağrısı yaptıktan sonra Apo artık silahlı mücadelenin miladını doldurduğu tesbitini yapıp silah bırakmaya karar veriyor ve bazı saflarda oynanan oyunu göremiyor.
Biz Erdoğan büyük adam diyoruz, sen uzun adam anlıyorsun.

Bak bi Bahçeli'yi nasıl Kuzu'ya çevirdi. Apo'yu da AKP'li yaptı. CHP'yi ortada yalnız bıraktı. Altılı masa ortakları bile destek vermiyor. Türkiye'yi de Nato'nun en güçlü ikinci ülkesi yaptı. Senin Almanya'n, İngiltere'n, Fransa'n, şimdi Türkiye'nin savunma gücüne muhtaç kaldılar. Amerika'nın da pili tükeniyor. Artık savunma harcamalarından kısmak istiyor. Ekonomisi dibe doğru yol alıyor.

Pkk asla silah bırakmaz! Çoğu kendine bunu hayat tarzı olarak benimsemiş.Akp yine bir oyunlar çeviriyor..yıl sonuna kadar gene patlamalar filan fışkırır bir yerden

Geri