Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence çözmek gibi bir niyetimiz yok. Sorunlardan nemalanmak daha kazançlı bu coğrafyada.@Psinoza olay çıkarmış mı diye bakmaya geldim. Çıkarmamış. Helal olsun koca yürekli üye.
Bence bu sorunu çözemeyeceğiz. İster saldırın, vurun. İster barışçıl yol izleyin.
Ay beni ortadoğudan uzak bir yere ışınlasalar keşke.
Bence çözmek gibi bir niyetimiz yok. Sorunlardan nemalanmak daha kazançlı bu coğrafyada.
Önce kendi sorumluluğumuzu kabul edelim ve masaya yatırıllım sonra daha hangi ülkeler çözüm istemiyor konuşuruz. Suçu gene başkasına atarız aksi taktirde.Sadece biz mi cozmek istemiyoruz? Baska cozmek istemeyenler var mi? Varsa kimler? Neden cozulmek istenmiyor? Bugun cozum icin odaklansak bile bugunden sonra nasil bir cozum yolu denenmeli? Turkiyede farkli siyasi gorusler bu cozume nasil bakacak? Cozum icin belirlenen yol her kesimi mutlu edecek mi? Sonuclari neler Olacak? Gibi yuzlerce soru var. ve bu sorulara net cevap verilmeli ki ‘cozulebilir’ fikri kabul edilebilsin.
Madem öyle diyorsun, hadi tek bir örnek ile çözüm ürettiğimizi ısbatla. Göstermelik sözde çözümlerden bahsetmiyorum.melnur'un tek bildiği çözüm devleti suçlamak.
Çözüm süreci ciddi bir girişim di. Ciddi olmayanlar tarafından her türlü ihmal edildi. Bundan çıkaracağımız sonuç şu : Son Pkk/Ypg/Fetö/İbdaC v.s. ölmedikten sonra bir çözüm beklememeli.Madem öyle diyorsun, hadi tek bir örnek ile çözüm ürettiğimizi ısbatla. Göstermelik sözde çözümlerden bahsetmiyorum.
Hadi büyür bir örnek ver İsmail.
Çözüm süreci ciddi bir girişim di. Ciddi olmayanlar tarafından her türlü ihmal edildi. Bundan çıkaracağımız sonuç şu : Son Pkk/Ypg/Fetö/İbdaC v.s. ölmedikten sonra bir çözüm beklememeli.
Sen Almanyadakileri haledersin. Buradakileri biz halederiz.
Ismail ile aramıza giremezsinMelnur ve İsmail tartışmaya dahil oldu. En az 6 gün süreceğine bahse vardım.
what did you say İsmail?
bu soruya "soykırım uygulandığında" cevabı verenler, atsız turizmden tanrıdağına gidiş dönüş uçmak bileti kazanıyormuş.
ya ismail geç bu ayakları, Blackheart ile omuza tüfek alıp serçe avına mı çıkacaksınız. hoş,ilk ve son elinize aldığınız silah muhtemelen askerlik yaptığınız döneme denk gelmiştir, yapmayın gençler. ay sonunu zor
getiren adamlarsanız, biraz gerçekçi olun.
Bak İsmail gene beni haklı çıkardın. Sana güzel bir soru sordum. Sen cevap vermek yerine gene taşı Kürtlere attın.Çözüm süreci ciddi bir girişim di. Ciddi olmayanlar tarafından her türlü ihmal edildi. Bundan çıkaracağımız sonuç şu : Son Pkk/Ypg/Fetö/İbdaC v.s. ölmedikten sonra bir çözüm beklememeli.
Sen Almanyadakileri haledersin. Buradakileri biz halederiz.
Şurası kesin, İsmail bir pasaport cikaripta uçak bileti alacak parası yok. Olsaydı çoktan yanımdaydı. Hemde serbest çalışmasına rağmen. Cepteki para her geçen gün eriyor, çoğu insan ay sonunu zor getiriyor,.... Bunlar realite. Belki sizin için geçerli olmayabilir ama milyonlar var bu durumda.Ne konuda gerçekçi olalım Psinoza? Ve ay sonunu zor getirdiğimi nereden çıkardın, merak ettim.
Şurası kesin, İsmail bir pasaport cikaripta uçak bileti alacak parası yok. Olsaydı çoktan yanımdaydı. Hemde serbest çalışmasına rağmen. Cepteki para her geçen gün eriyor, çoğu insan ay sonunu zor getiriyor,.... Bunlar realite. Belki sizin için geçerli olmayabilir ama milyonlar var bu durumda.