Pkk terör örgütü müdür ?

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü

Pkk terör örgütü müdür ?

• Evet

Kullanılan: 21 95.5%
  • Hayır

Kullanılan: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
Konunun ismi Hadi birilerini vatan haini ilan edelim diye değiştirilmiştir...

bu tanımlara göre forumdan 4-5 tane gerilla 1 tane terörist tanıyorum

Konunun ismi Hadi birilerini vatan haini ilan edelim diye değiştirilmiştir...

Sabahtan beri sömürü yapıyorsun üstüne gelmedim kardeşim .. NEDEN PKK İLE İLGİLİ BU BAŞLIĞI BU DERECE RAHATSIZ EDİCİ BULDUN ..?
" Terör örgütüdür " dedin bitti geçti .. Kalbini açıp içine bakacak halimiz yok ya ..!
BU SORUYU SORMAYALIM MI ? O KADARINA HAKKIMIZ OLMASIN MI ?
Bu forumda ne konular irdelendi de bu mu rahatsız etti seni ?

evet yankı'nın da dediği gibi adı üstünde. biz neyi tartışıyoruz hala ben anlamadım.

Sabahtan beri sömürü yapıyorsun üstüne gelmedim kardeşim .. NEDEN PKK İLE İLGİLİ BU BAŞLIĞI BU DERECE RAHATSIZ EDİCİ BULDUN ..?
" Terör örgütüdür " dedin bitti geçti .. Kalbini açıp içine bakacak halimiz yok ya ..!
BU SORUYU SORMAYALIM MI ? O KADARINA HAKKIMIZ OLMASIN MI ?
Bu forumda ne konular irdelendi de bu mu rahatsız etti seni ?

Evet konunun özeti de ortada . Açık anket taraftarı olmak da dediğimi destekler nitelikte.Terör örgütü olduğu aşikar. Ama hemen imalar başladı. Konu amacını belli etti.

konu kürtçüleri fişlemek mi diyorsun yani? Sanmam

Konunun amacı zaten apaçık ortada ki HİÇ SAKLAMADIM ..
Ben yapı itibarıyla dobra biri olduğum için karşımda elleri cebinde insanlarla münakaşa ederken kıllanıyorum .. İstiyorum ki her şey ortada olsun ( her şey dediysem hayır o kadar da değil :) )
BU FORUMDA NİCE KONULAR AÇILDI NİCE ANKETLER YAPILDI BU ANKETİN DE FORUM KURALLARINA AYKIRI BİR DURUMU YOKTUR .. EVET YA DA HAYIR DER GEÇERSİNİZ ..

Açık anket isteyip durmadan üç beş kişi tanıyorum onlar terörist onlar yorum yapsın ne demek. Fişlemek değil mi ki ?

sıkıntı konu içerisindeki sert söylemlerden kaynaklanıyor. insomnia arkadaşa hak veriyorum pkk'nın başına ılımlı koyulmalı.

Evet aynen öyledir, bölücüdür, bebek katilleridirler, kendilerine türlü kılıflar uyduruyor olsalar bile teröristtirler . Açık ve net !

Tvden takip etmekten öte ve kulaktan dolma şeyler dışında, buralarda gördüğüm bildiğim kadarıyla terör örgütü tanimi eksik kalır bu şerefsizlere.

Maalesef öyle
Bak sakince yazdım.biri gelip şu kadar kişi var onları bekliyorum dedi.:/
Ayrıca kürtleri pkk ile bir tutmayı birakmadikca Zor abi zor.

Konuyu açan benim kimseyi de pkklı olmak ile fişleme beklentisi içinde açmadım ama ileride çıkması muhtemel tartışmalar için bugünümden bir kanıt olsun dedim .. Bugün " pkk terör örgütüdür " diyen birinin ileride başka bir konu da pkk'ya gerilla deme ihtimaline karşı haneme aldığım bir bilgi olsun istedim ..
Nedense her pkk lı konuda hemen " tüm kürtleri pkk lı sanmayın " alınganlığı ortaya çıkıyor ..
Ben henüz forum içerisinde tüm kürtleri pkk lı ilan eden bir yorum görmedim .. Oldu da benim mi haberim olmadı !!

Bir Kürtleri savun pkk ol.
Ama gezi eylemini savun devrimci..

MAL'llara zarar veriliyor.
Anlaşıldı galiba.

Bu zihniyet ban yesin!

Ve gerçekten o kadar farklısınız ki..

Allah deyip ırkçılık yalan bir milletiz. Bakınız ateist diyip laf ettiğiniz kişiler sizden daha güzel savunuyor iyiliği. Hani her şeyi biz müslümanlar biliyoruz ya..

Helal olsun. Gerçekten helal olsun.

Geri