PKK saldırıları ve çatışmaları kronolojisi

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Suruç'ta ölenler masum insanlar diyenlerin okuması gerekir.
Fikirler sarmaşık gibidir.Bir kökü vardır bir de uzayan ve sarmalayan yaprağı.
Silah doğrultan ve köy meydanlarında masumları toplayıp bir gecede yokedenler yeniden icraatlerine odaklı çalışmaları için masum ilan edilme sanrısında.
90'lı yıllar geride kalmadı.Unutulmadı ve unutturulmayacak.
Şehit kanları ile bir karışı terkedilmeyen vatan yine ve yeni oyunlara teslim olmayacak.
Dünü bilmeyen bugünü anlayamaz.

Bu pkklıları savunanlar şirin gösterenler hep şerefsiz zaten , onlar arsız , onlar israf , yaşamamaları gerekiyor .

Vatanımın bölünmez bütünlüğüne apaçık kast etmiş bu uğurda gencecik mehmetçikleri, öğretmenleri, doktorları, memurları katletmiş terör örgütü üyeleri yada destekçileri için yas tutabilen birinin Şehitler için de sevinç duyabileceğini sanıyorum.
Bu ikisini birbirinden ayrı görmüyorum.

Pkk bu ülke tarihinin ve hatta dünya tarihinin görüp görebileceği en aşşağılık en kana susamış en şerefsiz örgütlerinden biridir ve bu örgüte sempati duyanlarda şerefsizin önde gidenleridir ..

Hiç düşündünüz mü?
tekrar seçim istenildiği gibi bu olayların ortaya çıkması hiç mi kafanız da soru işareti oluşturmuyor? Pkk 'ya vur emrini Erdoğan vermiyor mu? Buna hayır demeyin. Hdp üzerinden büyük bir kaos oluşuyor şuan. Ben hiç bir partiyi tutmuyorum bu da bilinsin. Kimseyi savunmuyorum ama olanlar hiç normal değil. Hani diyorlar ya Hdp meclise girdi diye bunlar oluyor diye. Alakası yok. Hdp en başından beri Meclisin içerisindeydi. Ama Erdoğan İktidar olamadı. İktidar olamadığı için tekrar bir savaş başlattı. Ve eğer o seçilmezse bu savaş devam edecek bu da kesin ve nettir. Hdp'yi kötülemek için elinden geleni yapıyor.
Bu bomba olayları...
Bilindikti zaten. Hepsinin haberi vardı. Neden şimdi diğer bombalar bulunuyor? Gözardı verildi ve Askerler, polisler, siviller öldürülüyor. Çünkü herkes Hdp yi kötüleyecek böylelikle seçimler de Akp yüksek oy alacak. Ve oyunların için de bizlerde anca birbirimizi yeriz.

Ulan hiç biri adam değil lan. Ben artık diyorum ki ailem de dahil ister üzerinize alının ister alınmayın akp ye kimler oy verirse versin, şehit kanı bulaşmıştır.

Geçen sene barış süreci dedi. İster barıştırıyor, ister düşman ediyor. İstediği zaman da öldürüyor insanları. Bunların hepsi erdoğanın elin de ve kimse kalkıp onu savunmasın.
Düne kadar Şehit yoktu diyordunuz. Şimdi ne oldu?
Seçim sürecine alkış tuta tuta oy verdiniz.

Hiç düşündünüz mü? Şehit olan herkes fakir.
Bedelli yaptırıyorlar oğullarına ama bizim gençleri askere ölüme yolluyorlar.
Artık kimse VATAN SAĞ OLSUN demiyor. Gençler sağ olmayacaksa VATAN da sağ olmasın.

Ortada vatan diye bir şey kalmadı çünkü.

Geri