PKK mı daha tehlikeli Cumhuriyet karşıtları mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şöyle bir toplum analizi yaptım kafamda..gözlemlediğim çok önemli bir husus var.
Şimdi PKK’yı bitirir yada uzlaşır en kötü ihtimal koşulsuz mücadele edersin ne olduğu belli.ama Türkiye’nin en önemli tehlikesi bizatihi etrafımızda yaşıyorlar.onlar siyasal islamcılar ve ülkenin yarısından fazlasını oluşturuyor.neredeyse bunların tamamı cumhuriyet,laik sisteme düşman!70 seneden fazla bu oluşum Türkiye’nin bütün kaynaklarını sömürmüş,bilerek isteyerek peşkeş çekmiştir.cemaatler,tarikatları bütün kurumlara yerleştiren zihniyet emin olun PKK’dan daha tehlikelidir..Fetö belasını atlamışken daha azgın siyasal bir oluşum başımıza bela oldu.İslamcıların ülkeye verdiği tahribatı hiç bir düşman vermezdi..Takkiyeci sağcılar islam adı altında emevi-Sünni belasını Türkiye’nin her köşesine işliyorlar,onlara göre cumhuriyet batıl ve kafirdir müslümana yağma,talan helaldir.
PKK toprak istiyor islamcılar hilafet?

Fransa da ingiltere de halkın yüzde 40lik 50lik kesimi mutlakiyet taraftarları suç değil . Demokrasi taraftarı değilim . Hakan, kağan, ilteber, ildutmuş yabgu, bey sultan başımızda olsun. En azından meşrutiyet olsun .hakan meclisi denetleyebilsin . Suçluyu azletsin

@Yabani şöyle diyor: Türk halkı PKK'dan daha tehlikeli. PKK dostumuzdur. Türkleri öldürelim.

@Yabani şöyle diyor: Türk halkı PKK'dan daha tehlikeli. PKK dostumuzdur. Türkleri öldürelim.
Süper zeka İsmail’den bir şey saklanmıyor valla
Bu seferde Tayyip seçilirse umduğunuz yarı hilafet sisteme geçerseniz.nasıl olsa TC ibaresi her yerden silinmiş Tayyibistan islam cumhuriyeti olur ismi..

Süper zeka İsmail’den bir şey saklanmıyor valla
Bu seferde Tayyip seçilirse umduğunuz yarı hilafet sisteme geçerseniz.nasıl olsa TC ibaresi her yerden silinmiş Tayyibistan islam cumhuriyeti olur ismi..
Olsun. Ne var yani? Sen de İsviçre vatandaşlığına geçersin. Hem bu ülkede yaşamayanlar neden bu ülkenin kaderine karışıyor ki? hiç anlamıyorum.

Olsun. Ne var yani? Sen de İsviçre vatandaşlığına geçersin. Hem bu ülkede yaşamayanlar neden bu ülkenin kaderine karışıyor ki? hiç anlamıyorum.
Sen onu boşver de fikrini söyle cumhuriyet mi yoksa hilafetle mi yönetilmek istersin?

@ismail89, işte bu. Ülkede yaşamayan oy.kullanmasın . Adam hangi irk olursa olsun hangi dinde olursa olsun . 1dakika turkiyede yaşamayan canlı turu oy kullanıyor

İrtica da iç güvenlik sorunu kadar tehlikelidir eski Türkiye için. Şu an tek sorun PKK gibi görünüyor çünkü diğeri devleti ele geçirdi zaten

Feministler ve kuyruğunda LGBT bayrağı taşıyan kediler en tehlikeli olanlar.

saçma sapan bir konu, yabaniye böyle konular vahiyle geliyor.
O değil de @Yabani İsviçre'de misin sen, sizin eğitim bakanınız değişmiş bulamıyorum :d bana ulaşır mısın?

eskiden erdogan gelirse şeriat gelecek diye LGBT liler gibi ortaligi karistirmak icin her yola basvuruyorlardi
20sene oldu şeriat gelmedi yanindan bile gecmedi sadece sizin sapkinliginiz oldugu belli oldu
eger kem küm edecekseniz kem küm etmeden önce o günleri bi hatirlayin

şimdide islamcilar diyerek ortaligi kariştirmaya calisiyorlar
ülkenin 97% müslüman olan ülkede butür ortaligi karistirma zihniyeti kime yariyor
tabiki Fetoş ve PKK ya yariyor bundan kim yaralaniyor tabiki başta amarika olmakla diş gücler sözde müslümanlari birbirine düşürecekler

NIHAYI HEDEFLERI TÜRKIYEYI CÖKERTMEK

B A S A R A M I Y A C A K L A R

eskiden erdogan gelirse şeriat gelecek diye LGBT liler gibi ortaligi karistirmak icin her yola basvuruyorlardi
20sene oldu şeriat gelmedi yanindan bile gecmedi sadece sizin sapkinliginiz oldugu belli oldu
eger kem küm edecekseniz kem küm etmeden önce o günleri bi hatirlayin

şimdide islamcilar diyerek ortaligi kariştirmaya calisiyorlar
ülkenin 97% müslüman olan ülkede butür ortaligi karistirma zihniyeti kime yariyor
tabiki Fetoş ve PKK ya yariyor bundan kim yaralaniyor tabiki başta amarika olmakla diş gücler sözde müslümanlari birbirine düşürecekler

NIHAYI HEDEFLERI TÜRKIYEYI CÖKERTMEK

B A S A R A M I Y A C A K L A R
%99 du 97’ye mi düşmüş

sayilara takilmaya gerek yok
önemli olan ortadaki gercek
ortadaki gercegin en sonuna baktigin zaman
zincirleme giderekden hesaplayinca israil amerika avrupa diş gücler Fetoş PKK chp 6li masa millet itifaki

bunu algiliyamiyanin gözü görüyordur kulagi duyuyodur
ama kolagiyla gözüyle beyen arasinda iletisim yokdur

sayilara takilmaya gerek yok
önemli olan ortadaki gercek
ortadaki gercegin en sonuna baktigin zaman
zincirleme giderekden hesaplayinca israil amerika avrupa diş gücler Fetoş PKK chp 6li masa millet itifaki

bunu algiliyamiyanin gözü görüyordur kulagi duyuyodur
ama kolagiyla gözüyle beyen arasinda iletisim yokdur
Tamda senin kafadan olanlara yazmıştım bu yazıyı.güzel bir örnek oldu..
Uzun adamı yedirmeyin gerekirse chpkklıları öldürün

chpkklilari öldürün konusmasi nerde

Geri