Ne alakaya maydanoz şimdi bu onu anlamadım :S
abla imzanın parıltısından yazdıklarını okuyamıyorum kusura bakma. ama iyi bir çiftsiniz allah ayırmasın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne alakaya maydanoz şimdi bu onu anlamadım :S
Oley gördü beniiiiimsj hakkım yok knt yok tel işe yaramıyor arayanım soranım yok :p konu eklerken görünce gözüme çok şirin geliyon aklıma bunu yapmak geldi napim
:kiss::srl:
Ölürüm sana aşkım :d bazenmi kaptırıyosun yapma :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha: dünyayla alakan kesiliyorAşkom sen onlara bakmaaynen aşkom yafs konu eklerkene bazan kaptırıyorum kendimi buna çözüm bulmam gerek
:zuha:
abla imzanın parıltısından yazdıklarını okuyamıyorum kusura bakma. ama iyi bir çiftsiniz allah ayırmasın
Vay be arkadaşlığa bak Allah aranızı bozmasın arkadaşlar.
Ölürüm sana aşkım :d bazenmi kaptırıyosun yapma :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha: dünyayla alakan kesiliyor
Vay be arkadaşlığa bak Allah aranızı bozmasın arkadaşlar.Sizleri mutlu görmek çok güzel.
gayet normal aşkım arada bildirimlerine bak yeter bana iyisin gene o kadar islam tarihi türk tarihi ne derken of çok güldüm bugün ya :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:Aynen aşkom aynen keendimi öteki ruhlar alemindeymişim gibi hissediyorum bazan yafs:zuha::zuha::zuha::zuha: