Piyasaya yeni girmiş henüz yutıbırs olamayan ben

Konu sahibi son olarak 2467 gün önce görüldü
Herkese merhaba.Yeni bir kanal açtım ama henüz yuuuu aşamasındayım. tıbırs olmaya adım adım ilerliyorum.desteklerinizle yutıbırs olabilirim mi acaba :) umarım konuyu yanlış yere açmadım.biraz reklam oluyor sanırım.sanırım sanırım sanırım.çok saçmaladım.şimdiden affınıza sığınıyorum. bkz. Konuşan Sakal

• Beğen
Tepkiler: X
Sakal "Ben bir sakalım." diyor adeta. Sakal tipim değil. Başarılar dilerim.

teşekkürler ;) bugün 1.yılı için video çekeceğim.hiçbir madde kullanmadan bu duruma getirdim.biraz sakal serumculara savaş açmak niyetim.insanları dolandırıyorlar. güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürler

Eğer doğru kanala baktıysam, yanındaki kız çocukları ile farklı şeyler yapabilirsin. Her muhabbetin ayrı izleyicisi var youtube da. Ama telifli içeriklere dikkat et. Film fragmanı paylaşmışsın sakalını yolarlar.

Aynı cizgide gitmeni oneririm. Eger kendini gosterek bir seyler kurgulayacaksan, film fragmani, siyasi icerik vs koyma sadece kendini çek ve bir seyler anlat.

Eğer doğru kanala baktıysam, yanındaki kız çocukları ile farklı şeyler yapabilirsin. Her muhabbetin ayrı izleyicisi var youtube da. Ama telifli içeriklere dikkat et. Film fragmanı paylaşmışsın sakalını yolarlar.

evet hocam doğru kanal..telifli içerikleri kontrol ediyorum.evet film fragmanı yükledim lakin henüz telif içerdiğine dair ileti almadım.başka filmlerde oyunların videolarında vardı onları sildim.yavaş yavaş başka içerikleride kaldırıyorum.ilginiz için teşekkürler

Geri