Haber Piyasa Notları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yarın faiz kararı var. Sanırım insider bilgi düşmedi henüz, zira sakin gidiyor endeks şu an. Beklenti sabit kalacağı yönünde. risk olsa da alım yaptım. 4.17’den tuclk. Bir dikdörtgen formasyon içerisinde haftalardır testere yapıyor. Fibo bölgesinden deneyelim. 4.08 altında stop olurum -.-

SON DAKİKA — TRUMP:

ABD BU GECE, İran'ı ÇOK SERT VURACAK.

Yakın bir gelecekte, Hark Adası'nı ve diğer petrol altyapı noktalarını ele geçireceğiz.

Tıpkı hem Venezuela hem de Amerika Birleşik Devletleri için harika bir şekilde işleyen Venezuela örneğinde olduğu gibi, onların da Petrol ve Gaz Pazarlarının tüm kontrolünü üstleneceğiz.

Aşağıdaki paylaşımım Ülker’in 3 aylık aracı kurum dağılımı. Başkent üzerinden mal toplanıyor. Bir plan mı proje mi bilemiyorum. Bilanço tarafı iyi gelmemiş olsa da Başkent’in yoğun alımları dikkat çekici. İş ve gedik üzerinden satan da aynı kişi muhtemelen. Baskılayıp daha fazla mal toplamak için.

Takas tarafına baktığınızda Ünlü’deki zaten patronun malı. Senelerdir orada park edilmiş halde. Başkentin aldıkları ise tamamiyle virmanlanmış. Teknik tarafta belirgin bir hareket yok. Dikkatimi çekme sebebi hem AKD tarafı hem de firmanın akşam üzeri attığı KAP bildirimi. 298 liradan borsa dışı satış yöntemlerle 11 milyon lot satması. Yani benim ederim 298 lira diyor. takibe alacağım sadece;

IMG_2586.jpeg

Geri