Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en sevdiğim, en sevdiğimArkadaşlar bazı bankalar “hoş geldin” kampanyası adı altında sıfır faizli kredi veriyor. Benim garanti hesabım yoktu, bir deneyeyim dedim, başvurdum, hesap açtım, sıfır faizli 3 taksitle 50k verdi. İhtiyaç olursa siz de deneyebilirsiniz. Deniz hesabım da yoktu, 65k’ya kadar veriyor deniyor ama açtım 20 veririz dedi. Kalsın, istemez dedim ona. : dd
Güncel rakamlar şu şekilde, ilgilenen varsa eğer;
![]()
250 bin lira için en cazip ihtiyaç kredisi kampanyaları! Haziran 2026 nakit ihtiyacında oranlar değişti
İhtiyaç kredisi faizleri Haziran 2026'da bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. Bazı bankalar, yeni müşteri kazanımına yönelik kredi kampanyalarını güncelledi. Faizsiz kredi ve nakit avans fırsatlarından düşük faizli ihtiyaç kredilerine kadar birçok seçenek sunuluyor.www.tgrthaber.com
Ya benim belli başlı bankalarda var hesabım sadece. Bazılarında hiç yok. Olmayanları da deneyeceğim sonra : ddden sevdiğim, en sevdiğim