Haber Piyasa Notları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP 25 Eylül’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Beyaz Saray’da ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanı ile, Boeing uçaklarının büyük ölçekli satışı, önemli bir F-16 anlaşması ve olumlu sonuçlanmasını beklediğimiz F-35 görüşmelerinin devamı dâhil olmak üzere birçok Ticaret ve Askerî anlaşma üzerinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile her zaman çok iyi bir ilişkim olmuştur. 25’inde kendisini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum!

iranda bişeyler olacak gibi

tüpraş yükseliyordu düşmüş yine

Spx, ndx ath, emtia ath, btc/eth yaptı yapacak. İlginç bir hal aldık xd rastgele nasdaq yatırımı yapan simitiçi bile parasını ikiye katladı xd ve hala fomo yok, hedge fonlar sıçtı, daha piyasaya giremedi bile.

Yıl sonu geliyor ve ekimde düzeltme olmazsa kasım aralıkta fon yöneticileri işlerinden olmamak için can havliyle piyasaya atlayacak ve yine uçacağız xd xd

biz de ufaktan çorba parası….
IMG_3305.jpeg

Bist için söylenecek bir şey yok, rezalet xd al fonunu otur fazla zorlama xd

YTD

trump ne haltlar karıştırıyor yine

Kriptocular nefes alabiliyor musunuz : ddd
Ben şans eseri para lazım oldu da %50 nakitte yakalandım, pazartesi yağlayacaklar zaten, ondan kurtuldum : ddd

ne olacak bu piyasalar
binance batarsa bi daha düşer
vay arkadaş

Sakinnnnn…. Yoklama çektiler .d

ama vadeli kriptoculara %84 faiz karşılığı kredi açabilirim .d

100 yıllık coincisiniz hala öğrenemediniz liq olmamayı….

ne olacak bu piyasalar
binance batarsa bi daha düşer
vay arkadaş
Binance neden batsın, tarihinin tek günde en yüksek karını yaptı

Tarihin en büyük manipülatörü. Bir de buradan shortçulara çakarlar, tam komedi olur : ddd

Sakiiiiiiiiiiiiinnnn, saaaaaaaakkinnnnnnnn.
Tren kalkacak az kaldı xd

Türk Lirası, ABD Doları karşısında tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi

Geri