Haber Piyasa Notları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Valla konuşan reis olunca bir şey demeye maçamız yemiyor : de
O değil de ben hisse bazlı bakıyorum. Endeksi önemsiyorum tabi ama ikinci planda genelde.

bist'e ve abd borsalarına girme gibi bir çıtırdan plan var kafamda daha uzun vadeli alım satımlar için henüz bi aksiyonum yok düşünme aşamasındayım portföy çeşitliliği açısından

Bi zengin olamadık..

o kadar analiz attık bak ilk doge analizimden beri işlem alsan en az cüzdanın 2x yapmıştı :d

bist'e ve abd borsalarına girme gibi bir çıtırdan plan var kafamda daha uzun vadeli alım satımlar için henüz bi aksiyonum yok düşünme aşamasındayım portföy çeşitliliği açısından

o kadar analiz attık bak ilk doge analizimden beri işlem alsan en az cüzdanın 2x yapmıştı :d
avax ne olur..

Valla bende 4 kâğıt var şu an. Hepsine 300-500 attım. Sadece akener içerdeyim. Göknur’da maliyete yakınım

IMG_6737.jpeg

Borsadan ne zaman kaçmalı acaba. Yine terste yakalanmak iyi olmaz.

o zaman şuan güzel bir kâr da olman lazım.
çok sürekli takip ettiğim bir parite değil ama desteğe güzel bir şekilde tutunmuş piyasanın nabzına göre takip edip dirençlerde satış yapıp kâr realize edebilirsin.

takip ettiğim bir parite değil ama şuan destek seviyesinde duruyor
kaçtan aldın bu coini sen :d

ben alırsam çok uzun vade satmadan bekleyip o şekilde satış yaparım sanırım grafikler haftalık olur hatta.
Ben de çok uzun tutmuyorum ki. Hedefe gelince satıyorum, terste yakalanırsam beklediğim oluyor biraz sadece. Aynı gün alıp sattığım da oluyor. Ama sürekli al/sat olayına hacim müsaade etmiyor bazen. Sığ yani. Satmak istesen de satamayabilirsin. Derinlik, AKD vs bakmak gerekli sürekli. Ancak bist100 kâğıtları belki. Onlarda da volatilite yan tahtalar gibi olmayabiliyor.

şu gayrimenkul sertifikası olayında neler dönecek göreceğiz bakalım.

Dönerse bizimdir. Dönmezse hiç olmamıştır : dd
Saatlikte QM formasyonu, 0,786’dan tepki alıp dönüş yaparsa ABCD’ye evrilmesi muhtemel. 5 nolu bacağın fibo 88,6’ya kadar düşme ihtimali var. Altına düşerse formasyon iptal.
IMG_6887.png

Dönerse bizimdir. Dönmezse hiç olmamıştır : dd
Saatlikte QM formasyonu, 0,786’dan tepki alıp dönüş yaparsa ABCD’ye evrilmesi muhtemel. 5 nolu bacağın fibo 88,6’ya kadar düşme ihtimali var. Altına düşerse formasyon iptal.
Ekli dosyayı görüntüle 116917
Aynı formasyon tekfen’de de var. Fonet tahtacısı çok sığ olduğu için güvenmediğimden tekfen aldım. Maliyet 102,90.

IMG_6894.png

Saat 10’da enflasyon verisi açıklanacak. Beklenti 1.79. Altı yada üstü gelirse ona göre tepki gelir…

180 sattığım tüpraşı
190dan geri aldım
yok be kardan gitti

Geri