Haber Piyasa Notları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Heisen helal olsun, işlem mükemmel. SL, TP1-2.
Ben herhangi bir sisteme sadık kalamadığım için kaldıraçlı işlem açamıyorum.

—-
Genel olarak, heisenin dediği gibi global likitide kriptonun arkasında, eylül ayı gibi tekrar konuşuruz, o zaman kadar bir sorun görünmüyor.

——
altına gram/tl grafiğinden bakanlar var… kınıyorum… şu an bir maden alacak olsam hala gümüş olurdu. Altın için duraklama kaçınılmaz, öyle ya da böyle.

——
Bist için kritik hafta, bir şekilde 260/65 dolardan döneceği öngörülüyor hala.

—-
@Plesk ben besi kısa bir süre önce avr ve gümüş fonu toplam %80, kalanı da cart curt olmak üzere değiştirdim. Aslında kafanı çok karıştırma, genel olarak tunç şatıroğluna ayır günde 20dakikanı para kaybetmemek için yeterli, bazı yorumlarım ondan alıntı.

—-
Mesajımızı tahtacı capsiyle kapatalım .dd
Ekli dosyayı görüntüle 115951

Hocam sistem ve bir plan olmadan marjin işlemler tam bir batak adam akıllı işlem almam 9 ayımı aldı bu süre zarfında sürekli backtest ve demo hesap ile sürekli deneme ve testler yaptım kendimce bir sistem plan oturttum riskimi her zaman minimize ederek işlemler bakıyorum.

Hocam sistem ve bir plan olmadan marjin işlemler tam bir batak adam akıllı işlem almam 9 ayımı aldı bu süre zarfında sürekli backtest ve demo hesap ile sürekli deneme ve testler yaptım kendimce bir sistem plan oturttum riskimi her zaman minimize ederek işlemler bakıyorum.
Tebrik ederim.
Scalp yapan ve sağlam para kazanan arkadaşlarım var. Kazanmalarının tek sırrı sistemlerine sadık olmaları, ben kumarbaz adamım, azıcık şey yapınca oram buram oynuyor. Kaldıraçta beni zıplatırlar .d yüksek bakiye az riskten devam ben .d

Tebrik ederim.
Scalp yapan ve sağlam para kazanan arkadaşlarım var. Kazanmalarının tek sırrı sistemlerine sadık olmaları, ben kumarbaz adamım, azıcık şey yapınca oram buram oynuyor. Kaldıraçta beni zıplatırlar .d yüksek bakiye az riskten devam ben .d
Scalp olayı vur kaç ben daha çok daytrade bakıyorum 1-4 saatlik grafiğe göre bazı pozlarımı 1-2 hafta açık tuttuğum da oluyor bazen 1-2 saatte de hedef gelebiliyo

Tebrik ederim.
Scalp olayı vur kaç ben daha çok daytrade bakıyorum 1-4 saatlik grafiğe göre bazı pozlarımı 1-2 hafta açık tuttuğum da oluyor bazen 1-2 saatte de hedef gelebiliyo

Bu herifin kaosu bitmiyor;

ABD, Venezuela lideri Maduro’nun başına 50 milyon $ ödül koydu

Ekli dosyayı görüntüle 115902

yeşil kutudan açtığım işlem tp1(%9,86) kar ile %50 sini kapattım
kırmızı kutu içinde işlemin kalanını kapatacağım kutu üstü kapanışlarda piyasa genel şartlarına da bakarak long pozisyon bakılabilir.

İşlem başarıyla tp2 ye geldi kapandı
@No Pasaran hocam 3 günde geldi sanırım hedefe
Grafiğin son halini atacağım tıkır tıkır saat gibi çalıştı resmen grafik

1754641223751.png

1754739412675.png

Ath den gelen bir trend yapısı var, kesikli çizgilerle belirttiğim range içi hareketini güzel bir şekilde yapıyor
trend üzerinde kalıcı olursa ilk hedefi 0,5 noktasını kazanmak bunu kazandığı takdirte yeni bir ath hareketi başlatabilir.
yeşil kutuya salınım gelirse ltf deki hareketlerine bakarak long işlem alınabilir.

1754740065506.png

doge işlemi güzel kâr ile kapandı tp2 deki ltf hareketine göre tekrar long işlem aldım an itibari ile %4.5 civarı bir kâr'da 0.24500 civarındaki hareketlerine göre %50 poz küçültüp bir sonraki hedefi bekleyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 116137

Ath den gelen bir trend yapısı var, kesikli çizgilerle belirttiğim range içi hareketini güzel bir şekilde yapıyor
trend üzerinde kalıcı olursa ilk hedefi 0,5 noktasını kazanmak bunu kazandığı takdirte yeni bir ath hareketi başlatabilir.
yeşil kutuya salınım gelirse ltf deki hareketlerine bakarak long işlem alınabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 116138

doge işlemi güzel kâr ile kapandı tp2 deki ltf hareketine göre tekrar long işlem aldım an itibari ile %4.5 civarı bir kâr'da 0.24500 civarındaki hareketlerine göre %50 poz küçültüp bir sonraki hedefi bekleyeceğim.

Haftasonu olmasına rağmen güzel bir hacim var doge pozumuz 23 saatte hedefe geldi 1 gün ara verelim mentalimizi tazeleyelim yeni haftaya bakarız jdjdjdjd

Btc de ki ön görüm güzel gidiyor 0,5 üstü attığı gibi sağlam bir yükseliş gerçekleşti ltf de ara direnç olarak gördüğüm bir noktadan red yedi buradan bir düzeltme akabininde tekrar bir yükseliş başlatabilir piyasanın olumlu gitmesi halinde. Fiyat şuan pahalılık bölgesinde gördüğüm için long yönlü bir işlem düşünmüyorum yükseliş yönlü trendimiz devam ettiği için short yönlü işlemlerden ayrıca uzak duruyorum

Aksi bir durumda ise range içi hareketine devam edebilir izleyelim görelim btc de aktif bir pozum yok piyasanın ilerleyişine göre long yönlü yeni işlemler bakacağım ben.

1754909636393.png

c9021d11-f28b-4c59-a520-91280c31527a.jpeg
Hehe bira para basalım. Dün Petkim tahtasında şovumu yaptım. Bugün kozaa tarafındayım. Bonusum pltur. Feykini yemeyecem tahtacı : ddd

bireysel emeklilikteki miktar bir günde fırlayınca ne oluyor diye bir bakayım dedim, borsa yükselmiş. hisse senedi fonlarını biraz artıralım.

son zamanlarda doge tradelerinden güzel vurgun yaptık yine güzel fırsatlar veriyor verecek.
limit emir girerken yanlışlıkla doğrudan market buy ile alttaki kırmızı kutu ortasından işleme girmiş bulunmaktayım
alttaki destek olarak çalışacak yeşil kutumuz gelirse poz'a ekleme yapacağım
kırmızı kutu üsütünde kapanışlar yükseliş için fırsat oluşturur tp1 0.23500-0.2400 arasındaki yapacağım kalan kısmı kırmızı kutuya kadar taşımaya devam

1755772474600.png

Herkes “sat” sinyali olarak yorumluyor. Bence cesaret edemezler ama izleyelim. Vadeli taraf negatif şu an : ddd

1756193743033.png

Yaklaşık 1 aydır şu aralığı trade edip duruyorum muazzam güzel kazançlar bıraktı.
4H support güçlü bir destek bölgesi olarak her düşüşte fiyatı güzel bir şekilde tuttu buradan aldığım işlemleri tp2 üzerinde kademeli olarak satış yaparak poz küçültüyorum. Son kırmızı mumun biraz altına sl koyarak işlem denenebilir.

4H Support kutucuğu kaybedilirse 1G support yeni ve en güçlü destek bölgemiz olacaktır.

bir warren buffet sözü der ki
Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur, başkaları korktuğunda aç gözlü ol.
Valla konuşan reis olunca bir şey demeye maçamız yemiyor : de
O değil de ben hisse bazlı bakıyorum. Endeksi önemsiyorum tabi ama ikinci planda genelde.

Geri