Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu anlatmaya çalıştım.
Maldayız zaten. Çizdiğim teknik grafiklerde de vaziyet bu;Bunu anlatmaya çalıştım.
Borsanın ucuzlamasi gerekti yabancı girişi için.
Ben böyle olmaz, önce deval olur böylece kağıtlar yabancı için ucuzlar ama yerli küçük yatirimci da hiç olmazsa nominal olarak zarar etmez diyordum.
Ama doğrudan geçirmeyi tercih ettilerÇünkü TL faizde bekleyen yabancı yatırımcılar henüz tahvilden çıkmak istemedi.
Bu kadar eloğlu için çalışan bir ekonomi ve para politikası göremezsiniz dünyada.
Malda olan malda kalsın. Nasıl olsa yükselir.

Yok ya ben öyle boşta duran bir miktarı değerlendiriyorum sadece. Maksat piyasayı takip edelim, geri kalmayalım. Arada 3-5 kuruş yolumuzu bulalım : ddd@No Pasaran Kripto forumları çok eğlenceli. Oralara bakarsan acın hafifler. Karısının bileziğini satıp giren mi ararsın arabayı satıp giren mi. Piyuuu..
Bunu ancak teşvik ve destek paketleriyle hayata geçirebilirler.
Teşvikler getirilmez ve genişletilmezse bir çoğu batar zaten. Panel fiyatları m2 bazlı olarak diplerde. Bunun temel sebeplerinden ilki; Çin’in aşırı oranda durmaksızın üretim yapması. O kadar çok üretiyorlar ki küresel talebin bile üzerine çıkmışlardı ve bu işin en büyüklerinden olan Longi zararına vermeye başlamıştı. İkinci sebep olarak ülkemizin içinde bulunduğu enflasyon ortamı, paranın görece “değerli” olması ve bu nedenle birçok firmanın GES yatırımlarını ertelemiş olması.Bunu ancak teşvik ve destek paketleriyle hayata geçirebilirler.Umarım geçen yıllarda ki gibi millete GES tarlaları kurdurup teşvikleri geri çekmezler, bir çok yatırımcı mağdur edildi o dönem.