Pitho

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Objektif ve dobra yorumlarıyla dikkat çeken takip edilesi arkaşımız.
Daha sık görmek dileği ile :cici:

Kendi halinde sakin birii.
Kalemine güveniyorum. Ayrıca sayfamı onunla da paylaşıyorum.
Öperim seni :o

Uzaktan uzağa bir gönül bağımız var :)Birbirimizi çok seviyor ve saygı duyuyoruz , gönülden gönüle köprü kurulurmuş derler ya galiba öyle bir şey bu.Umarım her daim mutlu olursun

Kendi halinde oturaklı birine benziyor Pitho, Foruma renk katan üyelerden.

hakkında hiç birşey bilmiyorum ama dikkatimi çekiyor.

Aklima Piton Geliyor Nickini Okuyunca :p
Cok Sık Karsilasiyorum Fakat Bir Fikre Sahip Olamadim Henùz
Umarim Hersey Gònlunce Olur : )

Kafan kadar güzel misin Pithooo ( kötü anlamda demedim tabisi). Umursamaz , dobra, başına buyruk tavırları çok hoşuma gidiyor En kısa zamanda tanışmak dileğiyle :)

ilk geldiğinde gözüm hiç tutmamıştı

bikaç kerede laf dalaşına girmiştik diye hatırlıyorum.

ama tanıdıkça düşüncelerim değişti, saygım ve ilgim arttı,

din ve insanlar hakkındaki düşüncelerimizinde benzediğini gördüm

boş biri olmadığını, aksine kimsede görmediğim bakış açısına sahip olduğunu farkettim

hala onda ilgimi çeken farklı gizem olduğunu düşünüyorum.

Tanımıyorum hatta adını bile bilmem ama ayrı bir çekim gücü var kendisinin. Gizemli halinden mi? Kendindinden emin hallerinden mi? Bende bilmiyorum.
Ama dobra ve sıradışı yorumlarını takip ediyorum.

Akıllı kadın, ve ben akıllı insanları severim

Çıkmış soruların açtığı bi konuda yaptığı yorumla yılın en komiği seçeceğim konusunda kendisine söz vermiştim diye hatırlıyorum :honk:
Esprili ve kaliteli yorumların sahibi.

Önceden zannedersem pek bir muhabbetimiz olmadı kendisi ile olmuşsa da hatırlamıyorum, malum uzun zaman oldu foruma uğramayalı.

Tekrar vakit geçirdiğim şu günlerde ise yorumlarıyla, kıvrak zekasıyla en çok dikkatimi çeken üyelerden.

Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum, daha fazla yazması temennisiyle.

Zeki ama çalışmıyor. Sabit fikirli değil sanırım, şöyle sağlam bir küfür etse rahatlayacak diye düşünüyorum

Sivri dilli dobra hatun. Dürüst olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle insanların dürüst olmaması gibi bi durum söz konusu değil.
Güzel günler geçir Pitho.

Pan ın kalıcı banının ardından o gidiyorsa bende gidiyorum demiş ve hakkaten de gitmiştir.
Hep olduğu gibi Net davrandı ..

Ablamm ablacimm:) Canım.. Yanımdayken baska birinin varligina ihtiyac duyurmayan yokken buyuk bir bosluk icine düşüren baayan:)

Baskılarına telkinlerine oylesine alışmışım oylesine zerk etmis ki bazen sırf tepki versin diye farkli tavirlar sergiliyorum:)

İc dunyasini dusuncelerini burada cok guzel yansitiyor tamamiyle bu diyebilirim aile icindeyse bambaskadir fazlasiyla gozeten kollayan anac tavirlari aramizda 4 yas olmasa beni acabaya dusurecek cinsten:))

Bu aralar fazla telasli heyecanli mutlu huzurlu (nisanli) :))hep gormek istedigim gibi bi yandan mutlu oluyorum hallerini gorunce bir yanim alabildigine buruk ayrilik aklima dusunce odam bombos kalacak :( Neyse ki ayni sehirdeyiz teselli buluyorum..XasthuR askim basimin etini yiyo istanbula gondermem seni o gelsin diye :))

Sevmedigim tek ozelligiyse bana ona buna karsi gayet net mantikli fikir yurutuyor fakat is kendine geldigi zaman ondan kararsiz birini tanimiyorum bazen fazlaca sinirlenmeme sebep oluyo neyse ki ben yanindayim:)) iyi ki yanimda iyi ki benim ablam baskasinin olsa cidden cok kiskanirdim :))

Güçlü bir karakter. Ne dediğini bilen kendinden emin. Keşke hep şuralarda yanı başımızda olsa dediğim kişilerden bir tanesi :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri