Pitbull insanlara neden saldırır?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)

Pitbull neden insana saldırır? pitbullar insanlara neden saldırır?

743f1c688f78bd420865b4dff5be27d8--xxl-pitbulls-pitbulls-bully.jpg

Durup dururken saldırmazlar.
Aslında ürkütücü görüntülerinin aksine son derece sahibine sadık, akıllı köpeklerdir.
Sadece daha duygusal olduklarından yanlış yetiştirme tekniklerinden dolayı psikolojileri çabuk bozulabilir ve saldırgan olabilirler.
Özetle; saldırgan pitbull yoktur,saldırganlaştıran sahip vardır diyebiliriz.​

Hatta sahibinin öleceğini hissedince kendisini öldürürmüş böyle bir şey okumuştum sanki

Hatta sahibinin öleceğini hissedince kendisini öldürürmüş böyle bir şey okumuştum sanki

Şehir efsanesi.
Depresyona girebilir, yoğun iştahsızlığa bağlı ölebilirler fakat pitbull cinslerine özel sahibim öldü hadi ben de öleyim tarzında bir davranış kalıbı yok.
Her köpekte olabilir.

Bizim okulun kampüsündeki köpekler pitbulldan daha beterler çoğu zaman. Gerçekten durduk yere üzerinize doğru koşup ısırabiliyorlar, bir dönemde 4-5 tane ısırılma vakası oluyor. Beslenmelerinden ötürü olabilir mi acaba? Okul grubundaki tartışmalarda bu hayvanlara sürekli çiğ et verildiği için saldırganlaştıkları iddia ediliyor. :nopsrn:

Bizim okulun kampüsündeki köpekler pitbulldan daha beterler çoğu zaman. Gerçekten durduk yere üzerinize doğru koşup ısırabiliyorlar, bir dönemde 4-5 tane ısırılma vakası oluyor. Beslenmelerinden ötürü olabilir mi acaba? Okul grubundaki tartışmalarda bu hayvanlara sürekli çiğ et verildiği için saldırganlaştıkları iddia ediliyor. :nopsrn:

Mantıklı bir yaklaşım, hastalıkların ve bozuklukların büyük bir çoğunluğu beslenme kökenli oluyor.Sürekli et tüketen insanlar bile saldırgan davranışlar gösterebiliyor.
Köpekler etcil canlılar evet ama beslenme düzenleri dengeli olmalı
Şuursuz otomobil kullanıcıları ve yayaların da etkisi olabilir.
Çiğ eti insan bulamıyor köpeğe nereden veriyorlar merak ettim .)

Mantıklı bir yaklaşım, hastalıkların ve bozuklukların büyük bir çoğunluğu beslenme kökenli oluyor.Sürekli et tüketen insanlar bile saldırgan davranışlar gösterebiliyor.
Köpekler etcil canlılar evet ama beslenme düzenleri dengeli olmalı
Şuursuz otomobil kullanıcıları ve yayaların da etkisi olabilir.
Çiğ eti insan bulamıyor köpeğe nereden veriyorlar merak ettim .)

Bir öğretim görevlisi uzun zamandır onlara özellikle çiğ et getiriyormuş. Sanmıyorum otomobillerden olsun zira kampüs içi epey düşük bir hız sınırı var. 2 sene önce beni bir köşede sıkıştırıp havladıklarından beri o kampüsten ders almıyorum. jdsljd
Teşekkürler bu arada cevap için. ^^

Bu kopek cok ürkütücü normalde kopek dedin mi bana akan sular durur ama bumu cıx Bu bizim Burda tektil vabrikası sahibi tanıdıgım bir arkadasım vardı onun olümüne sebep olmustu teske orda yetişip bunu silahla vura bilseydim cok uzaktaydı bumu aman aman

Bir öğretim görevlisi uzun zamandır onlara özellikle çiğ et getiriyormuş. Sanmıyorum otomobillerden olsun zira kampüs içi epey düşük bir hız sınırı var. 2 sene önce beni bir köşede sıkıştırıp havladıklarından beri o kampüsten ders almıyorum. jdsljd
Teşekkürler bu arada cevap için. ^^

Beslenme düzenleri değiştirilirse düzelebilirler.
Tabi alışma sürecinde çok daha agresif ve saldırgan olacaklarından o da riskli.
Kontrol alrında yapılmalı yapılacaksa.
Rica ederim.

Ben olsam ben de saldırırım insanlar tam ısırmalık.

Sahipleri hayvansa demekki
Bence insanlar köpeklere neden saldırır diye başlık olmalı -.-

100 metre öteden görsem kaçarım, hiç kusura bakmasın yani

Dün iki tanesi üzerime atladı kendimi yola atmak zorunda kaldım.

Geri