Pişmanlık

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
yapılan hatalar. Keşke.

Çok geclerin oldugu,zaman zaman dolup tastıgı kocaman bir havuz.

Pişmanlıkla birlikte gelen şu meşhur keşkelerimiz ahh çektirir insana :/

Bir iki gündür bir pismanligin icerisine düsmüs, bugün yenice siyrilmis biri olarak diyebilirim ki zehir zemberek bi duygudur.
Nasil ki camasir ipinin en sonuna kurusun diye asilan,
sonra cok zaman orada unutulan ve unutuldugu icin güneste burusan,
en nihayetinde de asildigi yeri de kirletmeye baslayan sari toz bezleri vardir ya,
Aklin gerilmis iplerinde Su ana "seni unutacagim, varligindan habersiz yasacagim!" diye bi bas kaldiristir pismanlik
Beyhudedir oysa. Cünkü hareket, sadece öyle olmasi gerektigi icin oluyorsa tamamlanmis olur

Bir iki gündür bir pismanligin icerisine düsmüs, bugün yenice siyrilmis biri olarak diyebilirim ki zehir zemberek bi duygudur.
Nasil ki camasir ipinin en sonuna kurusun diye asilan,
sonra cok zaman orada unutulan ve unutuldugu icin güneste burusan,
en nihayetinde de asildigi yeri de kirletmeye baslayan sari toz bezleri vardir ya,
Aklin gerilmis iplerinde Su ana "seni unutacagim, varligindan habersiz yasacagim!" diye bi bas kaldiristir pismanlik
Beyhudedir oysa. Cünkü hareket, sadece öyle olmasi gerektigi icin oluyorsa tamamlanmis olur

@Larien :d

En buyuk pismanliklarim niye sunu da siparis etmedim tadinda oluyor benim :d

Bazı insanları tanıdığım ve insan yerine koyup yücelttiğim için çok pişmanım.

Ne olması gerekiyorsa o olmuştur belki de ve her şey tecrübe... Çok da kafaya takmamak gerekiyor, olmuşa çare yoktur.

bir şeyi yaptıktan sonra ortaya çıkan hede.
iki şekilde vuku bulabilir ya yapar pişman olursunuz ya yapmaz pişman ölürsünüz.
yapın en azından sonrasında keşkeyle de uğraşmak zorunda kalmasınız.

bir şeyi yaptıktan sonra ortaya çıkan hede.
iki şekilde vuku bulabilir ya yapar pişman olursunuz ya yapmaz pişman ölürsünüz.
yapın en azından sonrasında keşkeyle de uğraşmak zorunda kalmasınız.
Yooo yine keşkeyle uğraşıyoz ki keşke yapmasaydım diyoz ya djdj

Keşkeler hep vardı ve olacaktır önemli olan bir karara varmadan önce önünü arkasını iyice düşünerek adım atmak. En büyük hatamız bir an önce olmasını istemek.

Burada bir pişmanlık yaşarsakkkk DM de huzuru buluruz size mi kaldık be…

Hayatim boyunca yasadigim en az duygu

İnsanlara kırıcı konuşmak zorunda kalırsam şayet sonrasında çok pişman oluyorum ve bu sebeple de o konuşmayı hiç yapmamaya çabalarım.

Geri