Pişmanım .

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 3160 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Photoshopu bıraktığm için çok pişman,sildiğm için ayrıca pişmanm ama çok vaktimi alıyodu yeniden başlasam yapabilirmym acaba :o arşivlermin hepsi gitti :olamazz::sulugoz:

bine yakın fırçalarım vardı :( 300e yakın psd arşivim resim dosyamn sayısını bile bilmiyodum,arkaplanlar,stiller filtreler yazı tiplerini demiyorum bile hepsi silindi :( çok aptallık yaptım

bende bi sey diceksin sandım :D sözde bana ders vericektn ;p

toparlarsın tekrar,benimde exploit arşivim gittiydi bi' ara harddiskim yanmıştı tabii eskisi kadar toparlayamasamda tekrar toparladım işte :D

bende bi sey diceksin sandım :D sözde bana ders vericektn ;p
gıcıksın :D ps bul indiriym öğretiiym,ama ben eskidim bilgileirmi güncel tutamadm diyim :D
toparlarsın tekrar,benimde exploit arşivim gittiydi bi' ara harddiskim yanmıştı tabii eskisi kadar toparlayamasamda tekrar toparladım işte :D
ps bulsam indiricem bulamıyorum başka başka şeyler iniyo :(

ps buliym öğretcemde bende unuttum ben kimden öğrensemki :D

Feronia Balımm :* Oyyy seni görmek ne güzel bişey böyle .

Kızıl kraliçem forumda doğru dürüst aktif olamıyorum ps yapamıyorum yapsam pcnin başında durcam sürekli aktif olucam unuttum herşeyi unuttum sil baştan yapıcam herşeyi :( kafayı yicem

Kızıl kraliçem forumda doğru dürüst aktif olamıyorum ps yapamıyorum yapsam pcnin başında durcam sürekli aktif olucam unuttum herşeyi unuttum sil baştan yapıcam herşeyi :( kafayı yicem

:p Derdin bu olsun ya boşversene hem sen unutmazsın ps yi felan. Derslerinle ilgilen napıcan şimdi onları füşündüğü dert ettiği şeylere bak ya :o

:p Derdin bu olsun ya boşversene hem sen unutmazsın ps yi felan. Derslerinle ilgilen napıcan şimdi onları füşündüğü dert ettiği şeylere bak ya :o
zaten kaldım ben 10 sene bitircem okulu :D aklıma takıldı bu gece halletmem lazm :D

İsteyen arkadaşlar PhotoScape veya Photoshop linki verebilirim sağlam.

tfwk9.png

Paintim iyidir gardaş :kop: :karaoke: :zuha: :haha: :heyoo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri