Pilava ketçap sıkanlara ne demek istersiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Bunu belki on kez yazmış olabilirim ancak ketçap salata sosu olarak salataya da çok yakışıyor. Deneyin denettirin. :)
CbmpsXbWwAAvSTw.jpg

allahım gerçekten mi ya..... sen sabır ver yarabbim. tansiyonum düşüyo............

Nar ekşisinden aldığım yoğun şeker tadını ketçapta almıyorum Süreyyacığım. Bir de yoğurtla karıştırdığım için şeker nötrleniyor içinde.. :)
Deneyelim o zaman cok sevgili Yelda.

Gerçekten çok güzel bir tat Stockholm. Bu arada ketçabı bir de yoğurtla karıştırdığımı öğrenirsen tansiyonun daha da düşmez değil mi.?
sürike yazdığın yorumu okurken gördüm yoğurt detayını.... ve şu şekil oldum :

0015.gif

ama bir o kadar da merak ettim.dflgkj yani hangi malzemelere yakıştı mesela bu karışım... minik bir tarif alabilirsek deneyelim.

sürike yazdığın yorumu okurken gördüm yoğurt detayını.... ve şu şekil oldum :

0015.gif

ama bir o kadar da merak ettim.dflgkj yani hangi malzemelere yakıştı mesela bu karışım... minik bir tarif alabilirsek deneyelim.

Aslında tamamen damak tadı. Ama kış salatasına daha uyumlu gibi.
Salata malzemeleri; göbek, havuç, mor lahana, çok az kısır, yeşil mercimek ve maydanoz.
Sos; yoğurt, ketçap, limon sıvı yağ ve bol baharattan oluşuyor. Üzerine falafel ya da ızgara tavukla tercih ediyorum. Tadımlarsan beğenip beğenmediğini de yazarsın. :)

Aslında tamamen damak tadı. Ama kış salatasına daha uyumlu gibi.
Salata malzemeleri; göbek, havuç, mor lahana, çok az kısır, yeşil mercimek ve maydanoz.
Sos; yoğurt, ketçap, limon sıvı yağ ve bol baharattan oluşuyor. Üzerine falafel ya da ızgara tavukla tercih ediyorum. Tadımlarsan beğenip beğenmediğini de yazarsın. :)
teşekkürler<3 en kısa zamanda deneyimleyip, yazacağım.

Domatesli pilavla aynı olmaz. İğrenç olur.

Yapmayın.

ketçap, mayonez, acı bunların girdiği yiyeceklerin tadı kalmıyor ki

Geri