Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şehriye yi pirinc pilavı yap:p aynı işlemi uygula:asd:
Domates pek yakışmaz pirinç pilavına rengini bozar ama patlıcanı önce zar şeklinde doğrayıp kızartıp daha sonra pilavın pişince karıştırıp demlendir çok güzel olur .Pirincin cinsine göre alacağı su miktarı değişebiliyor ama pirinci önceden ılık suda bekletirsen biraz 1 bardak pirince 1 bardak su kafi ıslatmazsan 1 bardak pirince 2 bardak su .Hazır garnitür varsa mısır da güzel olur ya da bezelye.Biber soğan patlıcan olur mu bilmiyorum domates yada. Fakir menüsü işte.
Bütün parayı harcadım. Şehriyeye yetmedi.
Domates pek yakışmaz pirinç pilavına rengini bozar ama patlıcanı önce zar şeklinde doğrayıp kızartıp daha sonra pilavın pişince karıştırıp demlendir çok güzel olur .Pirincin cinsine göre alacağı su miktarı değişebiliyor ama pirinci önceden ılık suda bekletirsen biraz 1 bardak pirince 1 bardak su kafi ıslatmazsan 1 bardak pirince 2 bardak su .Hazır garnitür varsa mısır da güzel olur ya da bezelye.
Tavuk pilav ismarliyim.
Domates pek yakışmaz pirinç pilavına rengini bozar ama patlıcanı önce zar şeklinde doğrayıp kızartıp daha sonra pilavın pişince karıştırıp demlendir çok güzel olur .Pirincin cinsine göre alacağı su miktarı değişebiliyor ama pirinci önceden ılık suda bekletirsen biraz 1 bardak pirince 1 bardak su kafi ıslatmazsan 1 bardak pirince 2 bardak su .Hazır garnitür varsa mısır da güzel olur ya da bezelye.
Patlıcanı sen dedin diğerleri sadece öneri zatenZengin işi![]()
Teşekkür yinede bunu başka Zaman denicem
Haklısın canım olabilir.Sonrasında eklenen domates rendesi harika olabilir.
Sonrasında eklenen domates rendesi harika olabilir.
pirinç lapalaştıysa kadın budu köftede yapabilir pirinçleri ortadan kaldırabiliriz canım dimi :pKizlar baktiniz pilav lapa lapa oldu icine istediginiz baharati ya da sebzeyi ince ince dograyip katin. Sonra ceviz buyuklugunde toplar haline getirin misir ununa batirip kizartin. Israf etmeyin hicbirseyiBasaktan ders alin biraz .)
pirinç lapalaştıysa kadın budu köftede yapabilir pirinçleri ortadan kaldırabiliriz canım dimi :p
Hı oda var evet
ya da yayla corbasi biraz kreatif olmak gerek .)
İskender demiştin ya. Ben kuzu tandır için güzel bir yere davet edebilirim seni. Alkol yok ama!!
Yaaa benim için kuzu Tandır cevireceksen tabii ki yok
Soğanı yaktım.
Bu arada tandır çevrilmez