pilav kas yaparmı?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
pilav içerisinde bulunan yüksek karbonhidrat sayesinde kas gelişimini ve eklemleri güçlendirmektedir. pilav tüketirken özellikle kahverengi prinç tüketmeli ve lapa şeklinde tüketmelisiniz. Aksi taktirde vücuda yağ depolar ve kilo alımı hızlanır böylelikle kas oluşumu yerine yağ oluşumuna sebep verirsiniz.

Bulk döneminde sporcuların vazgeçilmesidir, yüksek karbonhidrat içerir yazıdada söylendiği gibi, günde 1 - 1.5 kilo pilav yiyen Türk Vücutçularımız var, örnek vermek gerekirse Kenzo Karagöz.
Ayrıca şifalı bitkiler kitaplarında pilavın besleyiciliğinden de söz edilmektedir..

Ben çok sık Pilav ve et ürünü yiyorum ama ne kilo alıyorum nede kas çıkıyor =)

Ben çok sık Pilav ve et ürünü yiyorum ama ne kilo alıyorum nede kas çıkıyor =)

Belki de çok hareket ediyorsunuzdur gün içinde o yüzdendir, spor yapıyormusunuz onu bilmek gerek, herkes kendine göre çok yer kaç kilosunuz ona göre hesap yapmak günlük karbonhidrat ve protein hesabını yapmak gerek, yeterli su içiyormusunuz onu bilmek gerek, bir çok unsur var :)

Belki de çok hareket ediyorsunuzdur gün içinde o yüzdendir, spor yapıyormusunuz onu bilmek gerek, herkes kendine göre çok yer kaç kilosunuz ona göre hesap yapmak günlük karbonhidrat ve protein hesabını yapmak gerek, yeterli su içiyormusunuz onu bilmek gerek, bir çok unsur var :)

Demek ki sadece yemekle olmuyormuş :) Ben ne spor yapıyorum nede çok hareket ediyorum:cici:

Bulk döneminde sporcuların vazgeçilmesidir, yüksek karbonhidrat içerir yazıdada söylendiği gibi, günde 1 - 1.5 kilo pilav yiyen Türk Vücutçularımız var, örnek vermek gerekirse Kenzo Karagöz.
Ayrıca şifalı bitkiler kitaplarında pilavın besleyiciliğinden de söz edilmektedir..

Bir tencere pilavı tek başıma yerim :) bide et vazgeçilmezimdir.Ama kilo alamıyorum kas var ama kilo yok zayıf insanlarda kas hiç o kadarda güzel durmuyor :)

bulk donemi deniyordu sanırım o büyüme dönemine o zamanlar tüketilir heralde pilavda

Konu başlığını görünce bildiğin şaşırdım ahahahah

İlk defa duydum ama düşününce pilavda da protein yok mu.

kaslarımı borçlu olduğum şey maklube arkadaşlar.

Bir tencere pilavı tek başıma yerim :) bide et vazgeçilmezimdir.Ama kilo alamıyorum kas var ama kilo yok zayıf insanlarda kas hiç o kadarda güzel durmuyor :)
Fazla yemek yemekten çok düzenli olarak yemek önemli, bu şey aynı ders çalışma gibidir günü gününe düzenli disiplinli olarak yapılmalıdır.. Sporlada desteklenmelidir..

İlk defa duydum ama düşününce pilavda da protein yok mu.
Kas yapmaz denmemiş zaten yorumlarda, evet pilavdada protein var, hatta hemen hemen tüm besinlerde protein var ama önemli olan miktarlarıdır..Mesela bi somon balığının protein miktarıyla pilavın protein miktarı aynı değildir, şimdi kas yapmaktan kasıt; var olan kası hacimlendirmeyse evet pilav vazgeçilmezdir..Ama amaç kas kütlesi inşa etmekse elbette yararı olur ama protein bakımından diğer besinlere göre yetersiz olduğu için biraz daha az talep görür diyelim :)

Geri