Pilav Değil Kariyer Yapmak İsteyen Burçlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Plaza İnsanı Oğlaklar

Söz konusu iş olunca bırak pilav yapmayı, mutfağa bile girmek istemez Oğlak burcu. Tamam geleneksel bir tarafı da var. Pilav da yapacak çocuk da yeri gelince. Fakat önce kariyer! Ayakları yere sağlam basacak, plaza merdivenlerini üçer beşer çıkacak. Tırnağıyla kazıyarak geldiği konumu, ileride çocuklarına masal diye anlatacak. Ne zaman tatmin olursa o zaman işlerden elini eteğini çekecek, ocağın başına geçecek. Kendisini garantiye aldığında kanatlanıp uçmak isteyecek.

Hizmet Odaklı Başaklar

Pragmatik, rasyonel ve çalışkan! Evlilikle, aşkla meşke pek bir samimiyeti olmayan Başaklar, çalışkanlık konusunda karıncalara kafa tutabilirler. Analitik düşünür, hizmet ederler, her işin en iyisini onlar bilirler. Detay detay gezinir, mükemmeli ister, hata yapmaktan nefret ederler. E hal böyle olunca ofisten çıkıp evin yolunu bulma konusunda zorlanabilirler. Bu saatten sonra kim pilav yapacak; akşam akşam midesine oturacak!
alıntı​

oğlaklar kadar ogrenme delisi millet görmedim ben, kaç tane tanidiysam hepsinin ilk kuralı kariyer, eğitim yükselme.
manyak bunlar

Forum Oğlakları bu yoruma üzülecekler, değil mi @yeLda cığım?:)
bunda uzunulecek bir şey yok aslında.
benim hayatımda iz birakan insan bir oğlak burcuydu, keşke onda biri kadar hirsim olsaydı.

yelda, karabiber biraz irdeleyin hepsi kariyerli ya da öğrenme merakı olan insanlardır.

bunda uzunulecek bir şey yok aslında.
benim hayatımda iz birakan insan bir oğlak burcuydu, keşke onda biri kadar hirsim olsaydı.
yelda, karabiber biraz irdeleyin hepsi kariyerli ya da öğrenme merakı olan insanlardır.
Güzel bir özellik kesinlikle.

Yahu sen kovasın diyorlar ama burda beni tarif ediyorlar feleğimi şaşırttın be kozmo

Forum Oğlakları bu yoruma üzülecekler, değil mi @yeLda cığım?:)

Üzülmedim Leftyciğim aksine çok doğru bir analiz. Bir Oğlak'ın mutluluk tablosu amacına ulaşmak ve devam eden başarı odaklı bir hayat.
Bu bir hırs mı evet. Yorucu mu çok fazla. Engelleyebiliyor muyum? Asla. :(

Üzülmedim Leftyciğim aksine çok doğru bir analiz. Bir Oğlak'ın mutluluk tablosu amacına ulaşmak ve devam eden başarı odaklı bir hayat.
Bu bir hırs mı evet. Yorucu mu çok fazla. Engelleyebiliyor muyum? Asla. :(

Yıllarımızı okumaya, kariyerde ilerlemeye verdik bir çoğumuz ve hiç de pişman değiliz ancak dediğin gibi hem yorucu hem de hayatı dolu dolu yaşamaya engel oluyor, yine de değer elbette ve senin de yolun açık olsun @yeLda cığım.

Neyse ki jargon'da kullanılan pilav yapmak, yemek değil, ne alaka dedim pilav ve kariyer.

Demek sıra 3/10’lük oğlaklara da geldi ha!

ben pilav yapmak istiyorum ama beni hep itliğe serseriliğe pezemekliğe yazıyorlar

Geri