Piknik

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
En güzeli kalabalık olanıdır. Kimi top oynar kimi mangalı yakar kimi salatayı yapar kimi sofrayı kurar hele ki dere kenarındaysa karpuz dereye konulur soğusun diye muhteşem bir ambiyanstır sonucunda oluşan yorgunluğa değer.

Doğayla insanın bütünleştiği ve kendini rehabilite edebildiği yegane alanlar. Modernleştiçe kimyaları bozuluyor bence. Ben daha sade ve insan elinin hiç değmediği alanlarda piknikleşmeyi daha çok seviyorum.

Bir de herkes duyarlı olup çöpünü konteynera atmayı akıl edebilse tadından yenmez.

Okul yıllarında kaldı, geziler olurdu ancak uzun yıllardır hiç gitmedim.

okul yıllarımda da gitmezdim, ben cicek böcek sevmiyorum :D masayı kuruyorsun mis gibi sinek geliyor arı geliyor allahım rahat da edemiyorum ! ama bazen mecbur kamp için katlanıyorum

okul yıllarımda da gitmezdim, ben cicek böcek sevmiyorum :D masayı kuruyorsun mis gibi sinek geliyor arı geliyor allahım rahat da edemiyorum ! ama bazen mecbur kamp için katlanıyorum
Yaz gelince patron olarak bize bi güzellik yaparsın mdmmd

Piknikte zevk aldığım şeyler közde kahve ve saatlerce oynadığım voleybol

Sabahtan gidilip akşama kadar kalınanları sevmem. Amelelik. Kalk o kadar hazirlik yap bir saat uğraş, pişir, bulaşığı, mangalı dert.

Akşam üzeri saat 4 civarı manitle ya da bir maksimum iki dostun ile gidip mangalı yapıp, biraz rakı biraz sohbetli halini severim.

Oldum olasi piknik sevmem, evde bahcede yapip yiyebilecegim seyleri neden baska yerlere gidip yapayim ki.

çocukluğumun en güzel anılarının başında pikniğe gitmelerimiz var. bütün yakın arkadaşlarım ve aileleri toplanır, herkesin çok gitmediği yerlere gider resmen kamp alanı kurardık. o açık havadaki kahvaltının da etin de samimiyetin de tadı bir başkaydı, hepsini çok özledim. böyle biri rutinden gelmiş bir olduğum için de işini bilen, işi kolaylaştıran, uyumlu kişilerle gidilen pikniklere bayılırım ama içlerinde bir tane mıymıntı olsun, kafasını mangala basasım gelir ve tadım kaçar. o yüzden allahım sen her hafta sonu bahçemde mangal yakacağım bir ev ver bana, gerisini ben hallederim…

Çocukluğuma dair diyemeyeceğim çünkü halen sevdiğim bir organizasyon piknik. İster mangallı olsun ister daha ufak tefek malzemelerle kahvaltılık olsun… ben piknik kadınım, mangal kadınım jfjf gelecek hayalimiz bir doblo ahahay.
Ailemle çok giderdik çünkü biz açık hava organizasyonları severdik. Mangala ise müsait bir evimiz de vardı zaten hep. Piknik yapamadığımız ya da mangal yakmakla uğraşmak istemediğimiz zamanlarda “kendin pişir kendin ye”ciler vardı doksanlarda; onlara giderdik mutlaka. Halen var mı bilemiyorum.
çok şükür ki sevgilim de piknik/mangal seviyor, bence haftasonları için ideal bir etkinlik. Sükunet. Genelde kalabalık olmayan yerleri buluyoruz, kafamıza göre bir müzik, bazen dans ediyoruz, bazen oyun oynuyoruz. Konuşuyoruz, dinliyoruz valla.

Ufak çaplı bir pikniğe gidiyoruz, piknik övesim de bundan:d

Geri