Piknik yapmak

Konu sahibi son olarak 3066 gün önce görüldü
Piknik yapmak

* yazın vazgeçilmez eğlencelerinden birisidir

* kalabalıkta tadı daha güzel çıkar

* mangal yapan tanıdıklar favoridir :p

En sevdiğim yanı adalara gidip yapmak.
İkincisi ise Salıncakta sallanıp hamakta uzanmak.

Kafa dengi birkaç arkadaşla gidilirse,eğlenilir.
Hamak ve mangal keyfide vazgeçilmezdir:dyg:

90'lı yıllarda çok güzeldi.Şimdiki mantık sadece mangal yapmak.

*Bol güneşli Pazar günleri eğlencesi

*Mangal olmazsa olmazı

*Mangal közünde pişirilmiş kahve günün son tadı

bir kaç ailenin toplanmasıyla gidilen piknikler çok daha eğlencelidir.
İp atlanır
Top oynanır

O kadar ulke gezdim hic Turkiyedeki gibi otoban kenarinda oturup piknik yapan insanlar gormedim.

genelde sürüklenerek götürülürüm.
güneş alerjim ve haşereler yüzünden sevmediğim, toplumumuzun pazarları vazgeçemediği aktivite.

beyaz atletli, kıllı ve göbüşlü amcaları mangal başında izlemek en büyük hobimdir aslında:D asjdgjaksdg

İnşaat molozlarını ve hafriyat toprağını nereye atacağını bilemeyen akp maltepe sahili doldurdu ve hamdolsun artık yuruyerek adalara geçebiliyoruz.
Bostancı-pendik arası,evet yanlış duymadınız..yaklaşık 30 km sahil şeridi boyunca tavuk kanadı yapan atletli adamları gördüğumden beri, rezidansımın balkonunda lattemi bu lumpen pisliklerin çıkardığı duman yuzunden keyifle yudumlamanın imkansızlaşmasından beri sevmiyorum pikniği. Oysa yengenizle çamlıca tepesinde piknik yapardık.akçakavak altında saçlarını örerdim

Sağımızda Suri piknik komşumuz, solumuzda Afgan piknik komşumuzla hoş vakit geçiremem.
Ayrıca konforsuz ortam, hijyen sorunu, saçma sapan tiplerin gürültüleri, o kadar yük mük poşet bulaşık çer çöp,

öööf, ruhum daraldı. No picnic.

Ağalarla yapılan piknik gibisi yok abi. Kadın kısmıyla piknik falan yapılmaz.(:

Hiç sevmeye sevmeye gidiyorum genellikle karşı cinsin isteği ile oluyor bu şeyler ilkbahar gelince bir pazar klasiği haline geliyor bizim evde..

bi tanecik güzel sevgilimle
yapalım ya

çok severim ama et met yemediğim için bir iki konsepte dönüyor bizim evde
*bol malzemeleri file marketten alınan baget ekmeklere sandviç pikniği
*ya da sucuk-sosis ekmek mangalda... genelde ilkini tercih ediyoruz bulaşığı da az oluyor
ama soğuk-yağmurlu günlerde sucuk ekmeğinde bir gideri oluyor...
canım piknik yapmak çekti.

Mangalcı dayılar piknik alanlarında istediği gibi olduğu yerde duman tüttüremediği için dertlii.dd

Geri